Σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ έκοψαν στον αέρα Γιατρούς μόλις είπαν για τις ελλείψεις [VIDEO]

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Παπαδάκης έκοψε στον αέρα Γιατρό μόλις είπε για τις ελλείψεις. «Αναλαμβάνω την ευθύνη» του είπε και τον έκοψε. Δυο νέα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι έπεσε εντολή “από ψηλά”

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκοψε στον αέρα Γιατρό μόλις είπε για τις ελλείψεις «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Μετά το “Λαϊκόν” φίμωτρο και στον “Ευαγγελισμό” με εντολή του Υπουργείου Υγείας

 

Το ίδιο και στο ΣΚΑΪ

https://www.dailymotion.com/video/x7t26yi
Δύο έγγραφα των διοικήσεων από το Λαϊκό και τον Ευαγγελισμό αποκαλύπτουν την απαράδεκτη τακτική της φίμωσης που φαίνεται να υιοθετεί το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στα Νοσοκομεία σε σχέση με τον κορωνοϊό – Έντονη κριτική σε αυτή την τακτική “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” ασκεί με ανάρτησή του και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σύμφωνα με εσωτερικά σημειώματα από τις διοικήσεις των Νοσοκομείων «Λαϊκό» και «Ευαγγελισμός-Οφθαλμιατρείο Αθηνών» απαγορεύεται να προβαίνουν σε δηλώσεις οι γιατροί και το προσωπικό των Νοσοκομείων «χωρίς την προηγούμενη έγκριση από την Διοίκηση».
Το ένα έγγραφο έχει ημερομηνία 03.03.2020 και αφορά το Λαϊκό το άλλο 18.02.2020 είναι από τον Ευαγγελισμό και τα δύο είναι εσωτερικά σημειώματα που βασίζονται σε έγγραφο του υπουργείου Υγείας με αρ. πρωτ. 13356/26.02.2020 (ημετ.3412/27.02.2020) και είδαν φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο.

Εξηγείται έτσι γιατί παραμένει στο σκοτάδι η κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της χώρας και οι Νοσοκομειακοί γιατροί που καταγγέλλουν τα ελλιπή μέτρα προστασίας στοχοποιούνται και λοιδορούνται από το Υπουργείο Υγείας και τον κ. Κοντοζαμάνη.
Την προβληματική επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του νοσοκομείου-αναφορά Αλεξανδρούπολης και των δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια ΑΜ-Θ επισημαίνουν με επιστολή τους προς στη διοίκηση του ιδρύματος 61 εργαζόμενοι σε ΜΜΕ.
Σε αντίστοιχη καταγγελία στο facebook προχώρησε και ο Ευάγγελος Αντώναρος ασκώντας έντονη κριτική για την απαράδεκτη αυτή εντολή αποσιώπησης από το Υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ