Προς Σφετεριστάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΩΡΙΣ χαιρεκακία, η επισήμανση της χρεοκοπίας των ιδιότυπων Μαθηματικών του βρετανικού Όφεως που μεταπήδησε υπερατλαντικά και υιοθετήθηκε –και– από τους… αμετακίνητους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Καθώς:
Στην εποχή του Κορωνοϊού δεν έχουν πέραση τα Μαθηματικά της… αγέλης, και το 18% δεν μετατρέπεται σε 50% με την… ουρά της ισότητας!
Λοιπόν, τόσον η ηγεσία του –πάλαι ποτέ– Ηνωμένου Βασιλείου όσον και η ηγεσία των ΗΠΑ είχαν την ευκαιρία, καθώς ο Κορωνοϊός έτριζε τα δόντια –με ιδιαίτερη επιθετικότητα– στις χώρες που διστακτικά έλαβαν μέτρα περιορισμού του θανατηφόρου ιού, να (επι)σπεύσουν για αυστηρότατα μέτρα απομόνωσης των πολιτών. Πλην, ο μεν Μπόρις Τζόνσον (δυστυχώς) μόνον όταν νόσησε ο ίδιος ενέκρινε την ανάγκη του αυτοεγκλεισμού, ο δε Ντόναλτ Τραμπ ακόμη… προβληματίζεται (παρότι οι ΗΠΑ κατέχουν τα… πρωτεία στους κορωνοϊο-πληγέντας!)
Από… κοντά και ο προστατευόμενός του Ερντογάν που κουλιάζει σε… μειωστό αριθμό τα θύματα του Κορωνοϊού, σύμφωνα –και– με τους Τούρκους επιστήμονες.
(Να σημειωθεί πως ο βρετανικός Όφις υπέβαλε τα ιδιότυπα Μαθηματικά του –και– στο Τουρκικό Σουλτανάτο. Παράδειγμα: Παρότι οι Κούρδοι αποτελούν το ένα τρίτο του πληθυσμού της Τουρκίας, για τους σουλτάνους της Άγκυρας θεωρούνται πολίτες… καταναλώσιμης κατηγορίας, και ουδείς πρέσβυς και ουδεμία Πρέσβειρα… αυτοερωτηθείσα υπαγορεύει τα… διζωνικά τους δικαιώματα, όπως μέ –ή χωρίς– κάθε ευκαιρία, εκφράζεται για την τουρκοκυπριακή μειονότητα του 18%!)
Υ.Γ.
Είδαμε και αυτή τη μορφή αεροπειρατείας και σφετερισμού: Εν πτήσει αλλαγή κατεύθυνσης και προορισμού, επειδή για το «φορτίο» του αεροπλάνου υπήρξε υψηλότερη προσφορά, που καταργεί –και– τη νομιμότητα «στη διεθνή διακίνηση αγαθών».
Γ. Σέρτης
philenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ