Ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις στην καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τρεις φάσεις, τμηματικά θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ από τη

Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου έως και τις 10 Μαΐου.
Την ίδια ώρα με την χθεσινή εγκύκλιο του υπουργείου εργασίας ορίζονται οι προθεσμίες για τη διόρθωση τυχόν λαθών στα στοιχεία που έχουν υποβληθεί τόσο από τους εργοδότες στην Εργάνη όσο και από τους εργαζόμενους στην πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr.
Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να «διακοπεί» η αναστολή σύμβασης εργασίας διάρκειας 45 ημερών για να καλυφθούν έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες των επιχειρήσεων δίνει η εγκύκλιος του υπουργείου εργασίας, επισημαίνοντας ότι η αμοιβή του εργαζόμενου για το επίμαχο διάστημα θα καλυφθεί από τον εργοδότη.
Μετά την εκπνοή της προθεσμίας στις 10 Απριλίου για την υποβολή των δηλώσεων στην Εργάνη από τους εργοδότες των οποίων οι επιχειρήσεις έκλεισαν με κρατική εντολή, δίνεται περιθώριο από τις 11/4 έως τις 13/4 για τη διόρθωση τυχόν λαθών.
Οι πρώτες πληρωμές των 800 ευρώ θα γίνουν από τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου και θα αφορούν τους δικαιούχους που εργάζονταν σε επιχειρήσεις οι οποίες έκλεισαν με κρατική εντολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ