Τραγικό. Η κ. Σακελλαροπούλου θεωρεί την ενημέρωση Χαρδαλιά – Τσιόδρα ως όμορφο τηλεοπτικό σόου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1 2
Τηλεδιάσκεψη είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου. Έχει λοιπόν ακούστηκε κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό από την κ. Σακελλαροπούλου, το οποίο το παραθέτουμε αυτούσιο:

“…και έχει δημιουργηθεί αυτή η όμορφη παράδοση μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε να παρακολουθούν το απόγευμα όλη την εκπομπή αυτή με τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά. Πράγματι είναι κάτι που έχει βοηθήσει πολύ στο να περάσουμε αυτή την περιπέτεια, στο κομμάτι το ψυχολογικό”.

Δηλαδή, η πρόεδρος θεωρεί ότι οι κύριοι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας είναι παρουσιαστές εκπομπής; Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο να αποφασίσουν και να εφαρμόσουν τα σκληρά αλλά απαραίτητα μέτρα, και η τηλεοπτική τους παρουσία έγκειται ακριβώς σε αυτό το καθήκον; Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η συγκεκριμένη παρουσία δυστυχώς είναι και η επίσημη ενημέρωση για τους νεκρούς, τους διασωληνωμένους, και τους φορείς του κορονοϊού που δίνουν μάχη για τη ζωή; Που ακριβώς βλέπει το όμορφο η κυρία πρόεδρος; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι σε λίγο θα ακούσουμε και για το ψωμί και το παντεσπάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ