Οι Γερμανοί θα επιδιώξουν συντριβή της δημόσιας υγείας, των ασφαλιστικών ταμείων και όλων των δημοσίων δαπανών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην τρέφουμε αυταπάτες από τις δήθεν ιστορικές πρωτοβουλίες της κομισιόν. Όλα αυτά κονδύλια που θα προέλθουν μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, θα εγγραφούν στο δημόσιο χρέος. Πράγμα που σημαίνει ότι θα επιβαρύνουν εμάς και τις επόμενες γενιές, και φυσικά θα οδηγήσουν σε μία νέα κρίση χρέους, αντίστοιχη του 2010. Για την ακρίβεια, ακόμα χειρότερη. Τα ασημικά έχουν ήδη ξεπουληθεί, δεν υπάρχει κάποιο “φιλέτο” πλην του ΔΕΔΔΗΕ που να ενδιαφέρει τα γερμανικά συμφέροντα.

Η ανταπόδοση των πενιχρών βοηθημάτων που θα λάβουμε, θα έρθει με την πλήρη διάλυση της δημόσιας υγείας. Όσα παλαμάκια και αν ακούτε σήμερα, όσο κι αν έχει καταρρεύσει παγκοσμίως το σύστημα Θάτσερ και το αποκηρύττουν ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές του όπως ο Γεωργιάδης, τόσο βάρβαρη θα είναι η επόμενη μέρα.

Και το σχέδιο της επόμενης μέρας θα είναι πραγματική λαίλαπα. Διάλυση της δημόσιας υγείας και ιδιωτικοποίηση της, διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων και στροφή στην ιδιωτική ασφάλεια, οι δομές του κοινωνικού κράτους θα ακρωτηριαστούν και θα εκποιηθούν. Οδηγώντας σε μία ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, με πρόσχημα την συγκράτηση των οικονομικών μεγεθών – που ήδη θα έχουν καταρρεύσει.

Για να υλοποιήσουν οι Γερμανοί αυτό το σχέδιο, θα χρειαστούν μία αυτοδύναμη και πανίσχυρη κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα ελέγχει τα πάντα και θα κληρονομήσει φυσικά τις μεθόδους κοινωνικής επιβολής που χρησιμοποιήθηκαν για την πανδημία. Όπως επίσης και τις μεθόδους προπαγάνδας με καλοταϊσμένα συστημικά ΜΜΕ και εξόντωση όλων των αντιφρονούντων.

Εάν δείτε λοιπόν να πηγαίνουμε σε πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβρη, να ξέρετε ότι η επόμενη μέρα θα είναι μαύρη και αράχνη εκτός εάν εμείς την αποτρέψουμε.



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ