Ευγε στην ΑΕΚ. Πληρώνει το πρόστιμο που βεβαιώθηκε στον ηλικιωμένο που πήγε να δει το γήπεδο της και του δίνει το πρώτο διαρκείας.

Με παρέμβαση του πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, η “Ένωση” πληρώνει το πρόστιμο που βεβαιώθηκε στον ηλικιωμένο που πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ χωρίς να έχει μαζί του την απαραίτητη βεβαίωση για την μετακίνηση του, ενώ θα του δοθεί τιμής ένεκεν και το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο της ομάδας.

F87DCD07-8BF4-4E96-A37B-A60AB3B4652D
Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!». Ολόκληρη η ανάρτησή του Ανδρέα Δημάτου:
«Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών! Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας! Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του! Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας. Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια. Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ