Αντιπαγκοσμιοποιητές ενάντια σε παγκόσμια διακυβέρνηση: τι φέρνουν οι Ελίτ με Κορονοϊό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου
Στα δυο προηγούμενα άρθρα μου στο new economy διατύπωσα ανησυχίες για τις επιδιώξεις του κλάμπ της Παγκοσμιοποίησης να εκμεταλλευθεί το φόβο των λαών στην εποχή του κορονοϊού ώστε να εφαρμόσει ολοκληρωτικές πρακτικές. Σε αυτό το νέο άρθρο θα παρουσιάσω τους ίδιους τους αστέρες της Παγκοσμιοποίησης να μας αποκαλύπτουν στοιχεία από την ατζέντα τους, έτσι ώστε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Και θα ξεκινήσω με τη δήλωση της Γερμανίδας προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που με ανησύχησε ιδιαίτερα. «Η παγκοσμιοποίηση δεν θα θεωρείται πλέον αποκλειστικά οικονομική. Η ψηφιακή τεχνολογία, το κλίμα και η υγεία θα τοποθετούνται πάντα μαζί στο τραπέζι από την αρχή και τα τρία θα συμπεριλαμβάνονται στους υπολογισμούς».
Αγαπητοί φίλοι, αυτή μπορεί να φαίνεται μια προοδευτική δήλωση αλλά προσέξτε τις παγίδες που κρύβει. Κατ’ αρχήν η κυρία Ούρσουλα ξεκαθαρίζει ότι μιλάει εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης. Στη συνέχεια μας λέει ότι τα συγκεκριμένα συμφέροντα που επέβαλαν στους ευρωπαικούς (και όχι μόνο) λαούς μια νεοφιλελεύθερη χούντα στην οικονομία θα επιδιώξουν να τους επιβάλουν την ατζέντα της Ελίτ και για την ψηφιακή τεχνολογία, το κλίμα και την υγεία.
Γνωρίζοντας πόσο αδίστακτα είναι αυτά τα συμφέροντα αλλά και η Γερμανία που τα εκπροσωπεί δεν θα ήταν λογικό να υποψιαστούμε πως με την ψηφιακή τεχνολογία εννοούν την 4η βιομηχανική επανάσταση που θα δημιουργήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανέργους παγκοσμίως;
Πως η ατζέντα τους για το κλίμα σημαίνει απλά την καταστροφή της ευρωπαικής φύσης με γερμανικές ανεμογεννήτριες που θα καλύψουν βουνά και πεδιάδες; Και πως με πρόσχημα την καλύτερη υγεία μας θα επιδιώξουν να επιβάλουν ολοκληρωτικές πρακτικές βάζοντας το Μεγάλο Αδελφό να ελέγχει τη ζωή μας; Όπως για παράδειγμα με τις εφαρμογές σε κινητά και έξυπνα ρολόγια που ξεκίνησε η Γερμανία και που εντοπίζουν αμέσως που βρισκόμαστε;
Να υπενθυμίσω εδώ πως η πράσινη παγκοσμιοποίηση που ευαγγελίστηκε η καταγόμενη από Πρώσους μιλιταριστές, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ήταν ζητούμενο και του Τρίτου Ράιχ. Ο Αδόλφος Χίτλερ και οι επιτελείς του σχεδίαζαν μια Ένωση των χωρών της Ευρώπης στην οποία ηγεμονικό ρόλο θα έπαιζε η Γερμανία εξαιτίας του μεγέθους της οικονομίας της. Η Ένωση αυτή θα βασιζόταν σε ένα κοινό νόμισμα και σε οικολογικές αρχές. Ναι καλά τα διαβάσατε, το Ναζιστικό Κόμμα ήταν ο πρώτος πολιτικός οργανισμός που ήθελε μια πράσινη Ευρώπη. Συνεπώς πολύ προσοχή στους εκπροσώπους της διεθνούς Ελίτ που χύνουν κροκοδείλια δάκρια για τη φύση και υπόσχονται πράσινες επαναστάσεις. Οι ίδιοι δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν αύριο την ευρωπαική φύση, να στραγγαλίσουν όσες βιομηχανίες θεωρήσουν ξεπερασμένες, να μας υποχρεώσουν να αγοράσουμε πανάκριβα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα και να ζητήσουν πράσινους φόρους.
Δεν αρκούν όμως στους Παγκοσμιοποιητές μόνο οι ολοκληρωτικές πρακτικές (με πράσινους και υγειονομικούς μανδύες) αλλά θέλουν η άσκηση τους να κατευθύνεται και από τους υπερεθνικούς οργανισμούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και μεθαύριο την ίδια την παγκόσμια κυβέρνηση. Για παράδειγμα ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, θέλει κοινή δράση των χωρών της G-20 για την αντιμετώπιση της επιδημίας, την οποία όμως θα συντονίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Δηλαδή ο ίδιος ο ΟΗΕ, μιας και ο ΠΟΥ είναι απλά παρακλάδι του.
Σε αυτό το παγκοσμιοποιητικό μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο οποίος σε άρθρο του στην Washington Times ζήτησε να αναλάβει την “παγκόσμια διακυβέρνηση” το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στο οποίο να προστεθεί και η Τουρκία!! Γιατί ο ανεξάρτητος εθνικιστής Ερντογάν που απειλούσε τη Δύση γλείφει τώρα τους Παγκοσμιοποιητές; Πολύ απλά επειδή η Τουρκία έχει κάψει όλα τα συναλλαγματικά της αποθέματα και ο πρόεδρος της χρειάζεται όχι λιγότερα από 172 δις για να στηρίξει τη λίρα από την κατάρρευση. Τα λεφτά αυτά οι μόνοι που θα μπορούσαν να του τα δώσουν είναι οι Παγκοσμιοποιητές διεθνείς τραπεζίτες που ήδη έχει βγει στη γύρα και τους παρακαλάει.
Παρόμοια πρόταση έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, γνωστός πλασιέ κατά καιρούς της παγκόσμιας κυβέρνησης. “Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες και ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα…Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης”. Ότι θα είναι δημοκρατική είναι τόσο σίγουρο όσο ήταν η προεκλογική ατάκα “λεφτά υπάρχουν”.
Από τον χορό των παγκοσμιοποιητών αστέρων που βρήκαν την ευκαιρία να φωνάξουν ενορχηστρωμένα υπέρ της ανάγκης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει ο Χένρυ Κίσσινγκερ. Ο οποίος σε άρθρο του στη Wall Street Journal καταδίκασε το μοντέλο των εθνών-κρατών που προσπαθούν μόνα τους να αντιμετωπίσουν την επιδημία παρομοιάζοντας τα με πόλεις παλιότερων εποχών που είχαν τείχη γύρω τους. Τόνισε πως η επιδημία δεν γνωρίζει σύνορα και πως “όταν τελειώσει η πανδημία του Covid-19, οι θεσμοί πολλών κρατών θα θεωρηθούν αποτυχημένοι”. Και ζήτησε η μετά κορονοϊό τάξη να έχει παγκόσμιο συλλογικό όραμα και πρόγραμμα. Διαφορετικά απείλησε πως θα υπάρξει αποτυχία που μπορεί να βάλει φωτιά στον κόσμο.
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έπεσα έξω όταν στα προηγούμενα άρθρα τόνιζα πως το κλαμπ της Παγκοσμιοποίησης έχει έτοιμη ατζέντα προκειμένου να εκμεταλλευθεί την επιδημία του κορονοϊού. Ατζέντα που είχε φανεί από το σενάριο της άσκησης Lock Step που δυο παγκοσμιοποιητικά ιδρύματα διοργάνωσαν το 2010 με αφορμή μια μελλοντική παγκόσμια επιδημία. Από τότε οι οργανωτές της άσκησης ευελπιστούσαν πως τα μέτρα αστυνόμευσης και του περιορισμού της ζωής των πολιτών εξαιτίας της επιδημίας θα παρέμεναν και μετά τον τερματισμό της.
Για να μην αντιδράσουν οι λαοί στην υλοποίηση αυτής της ατζέντας χρειάζονται μεγάλες δόσεις φόβου που με ιδιαίτερο σαδισμό μας τις παρέχουν τα μεγάλα κανάλια. Και φυσικά δεν απασχολεί τους καναλάρχες ότι η δημιουργία μεγάλου φόβου είναι ότι χειρότερο γιατί σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό δημιουργεί έντονο στρες που είναι η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος.
Για να σπάσετε τον προγραμματισμό που σας υποβάλουν τα κανάλια και η παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα θα σας πρότεινα θερμά την ανάγνωση σειράς άρθρων που έγραψαν με αφορμή την κρίση ελεύθεροι αντιπαγκοσμιοποιητές στοχαστές. Θα δείτε σε αυτά ότι η στέρηση των πολιτικών μας ελευθεριών είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε περισσότερο και από την ίδια την επιδημία.
Για παράδειγμα τη συνέντευξη της ακτιβίστριας δημοσιογράφου του κινήματος κατά της παγκοσμιοποίησης, Ναόμι Κλάιν, στην οποία αποκαλύπτει πως οι κυβερνήσεις και η παγκόσμια Ελίτ θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν την επιδημία του κορονοϊού μέ το “Δόγμα του Σοκ”.
https://www.babylonia.gr/2020/03/18/naomi-klein-o-koronoios-einai-i-teleia-katastrofi-gia-ton-katastrofiko-kapitalismo/
Το άρθρο του διάσημου Ισραηλινού ιστορικού Γουβάλ Νώε Χαράρι, στο οποίο προειδοποιεί ότι μια ψηφιακή δικτατορία έρχεται. Αντί να χρησιμοποιεί φακέλους, ενδέχεται να διατάξει τους πολίτες να δώσουν δείγματα DNA και άλλα προσωπικά ιατρικά δεδομένα σε μια κεντρική βάση δεδομένων.
https://proini.news/o-diashmos-istorikos-goybal-nwe-harari-proeidopoiei-erhetai-mia-pshfiakh-diktatoria/
Την καταγγελία του Dr. Shiva Ayyadurai, μοριακού βιολόγου στο ΜΙΤ, ότι ο φόβος του κορονοϊού προκαλείται από το Βαθύ Κράτος και θα μείνει στην ιστορία σαν μια από τις μεγαλύτερες απάτες για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες, να καταστείλουν τη διαφωνία και να προωθήσουν το επιτρεπόμενο φάρμακο.
https://mariosdimopoulos.com/epidimies/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-mit-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA/
Για το τέλος αφήνω το αισιόδοξο άρθρο του Sylvain Laforest, στο οποίο εκτιμάει πως η κρίση του κορονοϊού θα δώσει τη δυνατότητα στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ να εξαπολύσουν την τελική μάχη κατά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των διεθνών τραπεζιτών. Θα θέλαμε πολύ να πέφτει μέσα στις προβλέψεις του.
https://infognomonpolitics.gr/2020/04/poutin-ke-trab-enantion-tis-neas-pagkosmias-taxis-i-teliki-machi/
new-economy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ