15/04/2021

Συνεργασία Καρατζαφέρη – Καραμανλή;

Array

karatzaferisKKΗ «ανακάλυψη» της citypress για τις σχέσεις Καρατζαφέρη -Καραμανλή έρχεται έστω καθυστερημένα να επιβεβαιώσει όσα είχαμε γράψει εμείς στο ixnos από τις 24 Σεπτεμβρίου, και κάποιοι είχαν βιαστεί να τα θεωρήσουνε «σενάρια». Εμείς πάντως ξέρουμε ότι είναι «έτσι» τα πράγματα γιατί οι πληροφορίες είναι από πρώτο χέρι και δεν επιδέχονται διαψεύσεως. Εκτός εάν «αλλάξουν» οι πολιτικές συνθήκες και οι συμφωνίες, που είναι λιγάκι δύσκολο.
Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης επιχειρεί μία υψηλού πολιτικού ρίσκου παρέμβαση στις εξελίξεις. Όπως εξηγεί ο ίδιος στους συνεργάτες του, δίνει προτεραιότητα στο καλώς εννοούμενο εθνικό συμφέρον (παραμύθια υπουργός θέλει να γίνει)έναντι της πολιτικής εκμετάλλευσης της πολιτικής κατάστασης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης αντάλλαξε πρόσφατα απόψεις με τον πρωθυπουργό κ. Καραμανλή. Του παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο κοινής πολιτικής δράσης, με στόχο τη «δημιουργική εξάντληση» της τετραετίας. (ασφαλώς με «ανταλλάγματα») Ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί ότι η κυβέρνηση Καραμανλή πρέπει να πάρει δυναμικές πρωτοβουλίες για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο πρωθυπουργός είναι δέσμιος της οριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ, αλλά και μεγάλων συμφερόντων και του ξένου παράγοντα, που μπορεί να επενδύουν στην κυβερνητική αποσταθεροποίηση. Προσφέρει, λοιπόν, υπό όρους στη ΝΔ την πολιτική και κοινοβουλευτική στήριξη του ΛΑΟΣ, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εξάντληση της τετραετίας.
 http://ixnos.blogspot.com/
www.antinews.gr
σσΟ: Το Ίχνος αναλύει όπως και παλαιότερα σωστά την κατάσταση. Ορθολογικά, είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρξει μια άτυπη συνεργασία (μαξιλαράκι) και όχι κάτι επίσημο. Πολύ πιο εύκολα εξαντλείς μια τετραετία με αυτό τον τρόπο από το να πας σε εκλογές έστω και με συνεργασία. Άλλωστε, επίσημη συνεργασία ΝΔ – ΛΑΟΣ, θα επιφέρει καίριο χτύπημα στις επόμενες εκλογές και για τα δύο κόμματα. Επιπλέον, ποιοί από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ θα μπορούσαν να στρέψουν το κεφάλι στα δις που έχουν βγει στην πιάτσα και ψάχνουν αποδέκτη;
Αχ βρε Τατούλη, λάθος timing!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ