ΤΩΡΑ Σχηματίστηκε δικογραφία για τον Βαρουφάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μέτρα άσκοπων μετακινήσεων ισχύουν για όλους και τα μέλη του κοινοβουλίου θα πρέπει να είναι τα πρώτα που θα δίνουν το καλό παράδειγμα,

δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Open ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία Βαρουφάκη στην Αίγινα και τον σάλο που ξέσπασε.
https://youtu.be/bHqOwtGpNmQ
«Και πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν αρχηγό κόμματος, ο οποίος θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα σέβεται και θα τηρεί τα περιοριστικά μέτρα και να αποδεικνύει ότι θεωρεί εαυτόν ίσο προς κάθε πολίτη», είπε ακόμη ο κ. Πλακιωτάκης.
«Οφείλω να πω ότι οι λιμενικοί έκαναν τη δουλειά τους, όπως πρέπει», είπε ακόμη ο υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε – δεχόμενος ερώτηση περί του ισχυρισμού του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ότι γύρισε στο σπίτι του – πως «ο κ. Βαρουφάκης πρέπει να αποδείξει ότι η εξοχική του κατοικία στην Αίγινα είναι ο τόπος μονίμου κατοικίας του.
Αρνήθηκε να δείξει τα σχετικά έγγραφα στα αρμόδια όργανα του Λιμενικού και βεβαίως σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για άρνηση έλεγχου όσο και για απόδειξη ή μη ότι διαθέτει μόνιμη κατοικία στο νησί».
 
ΤΩΡΑ Σχηματίστηκε δικογραφία για τον Βαρουφάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ