ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια αναμένεται έως το πρωί . Στη συνέχεια στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, οι οποίες έως το βράδυ θα επεκταθούν σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 23, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 22 και στην Κρήτη από 10 έως 24 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους έως νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης με εξαίρεση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε δυτικούς έως νότιους ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως τις θερμές ώρες της ημέρα θα γίνουν νότιοι έως νοτιοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.
https://www.meteo.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ