Άλλοι 1.452 νεκροί στην Αμερική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημέρα πένθους και όχι χαράς για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ήταν η χθεσινή Κυριακή (Πάσχα Καθολικών) στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το CDC ανακοίνωσε τον θάνατο άλλων 1.452 ανθρώπων από την πανδημία covid-19 που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός.

Ο αριθμός θεωρείται σαφώς μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα, ωστόσο την Κυριακή -πόσω μάλλον την ημέρα του Πάσχα- οι αριθμοί των θυμάτων που δίνονται δημόσια είναι πάντα μικρότεροι, καθώς δεν προσμετρώνται σε αυτούς οι θάνατοι στις δημόσιες δομές, όπως γηροκομεία, ή άλλα άσυλα.
Παράλληλα, καταγράφηκαν 25.338 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.
Το μοναδικό θετικό από τη χθεσινή μέρα για τις ΗΠΑ, ήταν η ανάρρωση 502 ανθρώπων, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν, έδωσαν μάχη με τον θανατηφόρο ιό και κατάφεραν να βγουν νικητές.
Ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των μέτρων κατά του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ, Dr. Anthony Fauci, δήλωσε ότι η άρση των περιοριστικών μέτρων και η επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας, μπορεί να ξεκινήσει υπό προϋποθέσεις και σταδιακά, στις αρχές Μαΐου. Χαρακτήρισε, δε, τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες κρίσιμες.
Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι αν είχαν αποφασίσει το lockdown νωρίτερα, ίσως η κατάσταση να ήταν πιο εύκολη, σημειώνοντας όμως ότι στις αποφάσεις που λαμβάνονται, υπολογίζονται τα δεδομένα εκείνης της στιγμής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ