Νέο «ενορχηστρωμένο» κύμα μεταναστών από την Τουρκία…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ερντογαν προσφυγεςΝέο «ενορχηστρωμένο» κύμα μεταναστών από την Τουρκία προβλέπει γερμανική εφημερίδα. Ανησυχίες για δραματικές επιπτώσεις του κορoνοϊού στην ελληνική οικονομία,…κυρίως λόγω μείωσης του τουρισμού.
Μετά τις συγκρούσεις στον Έβρο, η Τουρκία ξαναστέλνει πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, δοκιμάζοντας αυτή τη φορά ένα διαφορετικό δρομολόγιο μέσω Σμύρνης, υποστηρίζει η Die Welt. Σε εκτενές άρθρο με τίτλο «Ο Ερντογάν στέλνει και πάλι χιλιάδες μετανάστες στην ΕΕ»
Η γερμανική εφημερίδα θυμίζει τις απειλές του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ότι οι μετανάστες θα επανέλθουν στα ελληνικά σύνορα μόλις περάσει η επιδημία του κορωνοϊού και επισημαίνει ότι «η επιδημία μπορεί να μην έχει περάσει, αλλά φαίνεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών θέλει να υλοποιήσει την απειλή του. Λεωφορεία μεταφέρουν δωρεάν τους μετανάστες στη Μεσόγειο, ώστε να μπουν στις βάρκες για ένα από τα ελληνικά νησιά. Με αυτό το νέο δρομολόγιο η Τουρκία επιχειρεί να ασκήσει πίεση στην ΕΕ. Πρόκειται για μία τακτική ανεύθυνη, η οποία με την πανδημία του κορονοϊού γίνεται και εξαιρετικά επικίνδυνη».
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ