Δωρεά μηχανημάτων από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Καστοριάς. @teligioridou

Σε δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, η κοινοβουλευτικό ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ « λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt και ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος. Η συνολική αξία της δωρεάς φτάνει τις 120 χιλιάδες ευρώ.

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ
Για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ στην οποία συμμετείχαν και η Γραμματέας της ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη αλλά και η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ