Οι απατεώνες του Δ.Ν.Τ. ξαναχτυπούν με στόχο φυσικά την Ελλάδα. Ό,τι ακριβώς έκαναν το 2010 για να κρατήσουν το λαό σε καταστολή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν ισχυριζόταν κάτι τέτοιο οποιοσδήποτε οικονομολόγος του ιδιωτικού τομέα, θα έψαχνε για δουλειά ως λαντζέρης. Ο λόγος φυσικά για τον ισχυρισμό του ΔΝΤ, που ενώ προβλέπει – και ορθώς – μείωση του ΑΕΠ κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες για το 2020, ισχυρίζεται ότι το 2021 θα έχουμε αναπτυξιακή έκρηξη της τάξης του 5%!

Εννοείται ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος με βασικές γνώσεις τα οικονομικά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Γιατί λοιπόν το κάνουν; Πως είναι δυνατόν μία χώρα από τις 10 ποσοστιαίες μονάδες ύφεσης στον ένα χρόνο να περάσει στο 5% ανάπτυξη στον άλλο αμέσως επόμενο χρόνο; Μα και πετρέλαιο περισσότερο από την Σαουδική Αραβία να βρεις, πάλι δεν προλαβαίνεις να καταγράψεις τέτοια νούμερα!

Η εξήγηση λοιπόν είναι απλή. Αυτοί οι αδίστακτοι άνθρωποι, οι οικονομικοί δολοφόνοι που δυστυχώς θα θησαυρίσουν πάλι από την πανδημία, επαναλαμβάνουν το έγκλημα που έκαναν το 2010. Όπου προέβλεπαν ύφεση το 2010 λόγω μνημονίου, και αναπτυξιακή έκρηξη από το 2011 και μετά! Οι άθλοι, εγγράφως δήλωναν ότι το 2011, το 2012, το 2013, το 2014, θα είχαμε πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης. Η ιστορία έγραψε ότι ήταν τα χειρότερα έτη της Ελλάδας μεταπολεμικά. Και οι απατεώνες το ήξεραν, απλά το έκρυβαν για να χωθούν βαθιά και να αρμέξουν περισσότερο πριν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός.

Σίγουρα τα κίνητρα τους δεν είναι αθώα, ειδικά όταν ισχυρίζονται τέτοιες τερατολογίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ