Ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης ανέρρωσε πλήρως.  Σιδερένιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ο «ξεπεσμένος άρχων» του πάλαι ποτέ διαλάμψαντος «Mega» κ. Γιάννης Πρετεντέρης ανέρρωσε πλήρως από την περιπέτεια του κορονοϊού.  Όπως, επίσης με μεγάλη χαρά, είδαμε ότι η νόσος δεν του άφησε, ευτυχώς, καμία συνέπεια.  Ίδιος και απαράλλακτος. Μεταξύ μας, αυτό από το οποίο κινδυνεύει ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης είναι να μη χρειαστεί να αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη.  Το απευχόμαστε, με όλη μας την καρδιά, γιατί θα χάσει βασικά χαρακτηριστικά του δημοσιογραφικού του χαρακτήρα.

Επανήλθε λοιπόν στη γνωστή του «δουλειά» να καθυβρίζει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, όπως το έκανε όταν ήταν και εν ενεργεία.  Προσθέτει τις «δυνάμεις» του με κάτι ελάχιστους, γραφικούς που επιτίθενται στον Προκόπη Παυλόπουλο, προφανώς για να «ευχαριστήσουν» την εξουσία μπας και τους ανταμείψει.  Τέτοιους αντίπαλους να έχει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας δείχνει πως καλά πορεύεται.  Με αυτούς το ζήτημα είναι μήπως γράψουν κάτι καλό, γιατί τότε κάτι κακό θα έχει κάνει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Όσο για τον κυρ-Γιάννη Πρετεντέρη, μάταιος ο κόπος για τις υπηρεσίες προς τους κρατούντες.  Σημασία δεν του δίνουν, γιατί τέτοιους έχουν πολλούς και τους περισσεύουν.  Ούτε πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής δεν κατάφερε να γίνει. Μια μέρα το πίστεψε και η Λίνα Μενδώνη -και μπράβο της- τον έστειλε αδιάβαστο.  Η ξεφτίλα του εκείνη την ημέρα στο Μέγαρο  Μαξίμου δεν έχει προηγούμενο και μόνο αντικείμενο ευθυμογραφήματος μπορεί να γίνει. 

Ούτε δήμαρχος ούτε κλητήρας.  Η πορεία του κυρ-Γιάννη Πρετεντέρη θυμίζει πολύ μαντάμ Σουσού, που από το Κολωνάκι κατάντησε στο Μπύθουλα, και βάλε.  «Quelledecadence», που έλεγε ο τρισμέγιστος Δημήτρης Ψαθάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ