Διευκρινίσεις για το ‘Σκοιλ Ελικικού’ έδωσε ο αρμόδιος για θέματα Κλίνγκον της κυβέρνησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την ακατανόητη γραφή που εμφανίστηκε σε πρόγραμμα τηλεκατάρτισης επιστημόνων ιδιωτικού ΚΕΚ προχώρησε σήμερα ο υπεύθυνος για θέματα Κλίνγκον της κυβέρνησης D’Hose Kemena Mpaarba.

Αναφερόμενος στο σάλο που δημιουργήθηκε με την ακατανόητη φράση ‘Σκοιλ Ελικικού’, ο μέχρι πρότινος άγνωστος αρμόδιος για θέματα Κλίνγκον της κυβέρνησης μέσω τηλεδιάσκεψης από τον πλανήτη Q’onoS απάντησε:
«nuqneH yI’el , δηλαδή καλημέρα σας. Χθες, πολλά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ‘αρπαχτή’ μετά την εμφάνιση περίεργων λέξεων σε πρόγραμμα τηλεκατάρτισης ιδιωτικού ΚΕΚ. Είμαι εδώ για να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντίθετα, η κυβέρνηση είναι πολύ μπροστά και έχει εντάξει τη γλώσσα Κλίνγκον στα προγράμματα ώστε οι Έλληνες επιστήμονες να είναι οι πρώτοι στον γαλαξία που την μαθαίνουν» τόνισε ο εκπρόσωπος.
«Γνωρίζοντας τη γλώσσα Κλίνγκον» συνέχισε ο υπεύθυνος, «οι Έλληνες επιστήμονες θα μπορούν να συνομιλούν με τους δικούς μας και να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία μας, η οποία είναι χιλιάδες έτη μπροστά από τη δική σας.»
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι σύντομα θα ενταχθούν και άλλες ενότητες στο πρόγραμμα διαγαλαξιακής κατάρτισης για τους Έλληνες επιστήμονες, όπως πώς να χειρίζονται το bat’leth, το παραδοσιακό σπαθί των Κλίνγκον, μεθόδους τρομοκράτησης του αντιπάλου με περιφρονητικά σηκωμένο χείλος και δέκα τρόπους να ελέγχεις αριστερούς με τη δύναμη της σκέψης.
«Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Pe’SaH DatIvjaj! Καλό Πάσχα!» έκλεισε λέγοντας ο εκπρόσωπος.
Πηγή: tovatraxi.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ