ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αραιές νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες στα βόρεια αναμένονται την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα κατά έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 22, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 13 έως 25, στην Κρήτη από 9 έως 25 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 23 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.
https://www.meteo.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ