ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρθρο του 2013, γινεται πάλι επίκαιρο
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
Μπάινω καθημερινά στο ίντερνετ, στο τελευταίο προπύργιο ελεύθερης έκφρασης του Έλληνα, και σερφάρω για να ενημερωθώ και να μάθω τα νέα με αντικειμενικότητητα, όπως κάνει και η πλειονότητα των Ελλήνων πιστεύω. Και παώ στο ένα έγκριτο site και παώ και στο άλλο αδέσμευτο πολιτικά site και πάω και στο τρίτο το γ@μ@το site και στο τέταρτο και στο πέμπτο και στο δωδέκατο και διαβάζω. Και διαβάζω παντού, μα παντού όμως άρθρα που άλλος εμπρεστιστατωμένα ιστορικά, άλλος στοιχειοθετημένα οικονομικά, άλλος με ευφιέστατες επιχειρηματολογίες και με χίλιους άλλους τρόπους τελοσπάντων, αποκαλύπτει και ενημερώνει για ακόμα ένα σκάνδαλο, μία απάτη, ρεμούλα και περιστατικό. Και καταλήγω για ακόμα μια φορά αφού τα έχω διαβάσει όλα, να μήν έχω μάθει ουσιαστικά τίποτα καινούργιο και να νιώθω πιό εμπεριστατωμένα, πιό αντικειμενικά, πιό στοιχειοθετημένα και με απίστευτα ευφυής επιχειρηματολογίες για το πόσο πιό πολύ καταδικασμένος, άχρηστος και καταθλιπτικός θα είμαι και σήμερα πάλι, από ότι ήμουνα εχθές πρίν διαβάσω τα <νέα> νέα. Με συγχωρείτε αλλά κουράστηκα, αρκετά πιά. Ειστε και σείς δημοσιογράφοι. Σταματήστε όλοι σας τώρα…
Τέρμα με τα λόγια σας επιτέλους, τέρμα με τις θεωρίες σας και τις διαπιστώσεις διαφόρων-όλων των σκεπτόμενων, αφυπνισμένων, σπουδαγμένων, ψαγμένων ή μη. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να αναμασάτε και να ανακυκλώνετε τα ίδια και τα ίδια και τα απαρράλαχτα και τα παρόμοια λόγια σας κάθε φορά που γίνεται και εξελίσσεται ένα νέο περιστατικό, που μόνο νέο δεν είναι στην τελική. Όλα αυτά που γίνονται ο κόσμος λίγο ή πολύ τα έχει τούμπανο, αυτοί που εμπλέκονται κρυφό καμάρι και εσείς οι μικροί τυμπανιστές τους. Στο τέλος το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κάνετε να νιώθουμε ακόμα πιό εγκλωβισμένους, ανύμπορους, βλάκες και άχρηστους, βυθίζοντας μας περισσότερο στην λήθη, θεωρώντας κιόλας ότι εσείς εξαιρείστε από αυτή την βλακεία επειδή εσείς είσασταν αυτοί οι οποίοι αναμετάδωσαν και σχολιάσαν διαφορετικά από τα πληρωμένα main stream media.
Λές και δεν καταλαβαίνουμε οι υπόλοιποι το τί γίνεται. Εμείς δεν ζούμε στην Ελλάδα, δέν πάμε καθημερινά σε δημόσιες υπηρεσίες. Δεν πάμε στα σούπερ μάρκετ. Δεν έχουμε λογαριασμούς και χαράτσια να πληρώσουμε. Δενπαρακολουθούμε τα γεγονότα στην τηλεόραση. Δεν υποφέρουμε από ανέχεια ή δέν έχουμε συγγενείς και φίλους που υποφέρουν. Και να θέλαμε να μήν τα αντιληφθούμε δεν μας αφήνει η βάρβαρη αυτή καθημερινότητά να μήν τα αντιληφθούμε.
Πόση άλλη όμως φαιά ουσία και πολύτιμο χρόνο πρέπει εσείς να καταναλώσετε ακόμα ώστε να καταλάβετε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν θα πληρώσει αύριο ούτε τους δικούς σας, ούτε τους δικούς μας λογαριασμούς και χαράτσια. Λειτουργείτε και εσείς λοιπόν με τον τρόπο σας ανασταλτικά σε αυτό που υποτίθεται θέλετε να πετύχεται. Θέλετε να αφυπνίσετε και να ξυπνήσετε τον Έλληνα και καταφέρνετε ακριβώς το αντίθετο. Εσείς οι διαυγείς αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε; Άμεσα λύσεις σε πολύ πραγματικά, πρακτικά και καθημερινά προβλήματα αναζητούνται, δέν το καταλαβαίνετε; Ο λογαριασμός και το δάνειο πρέπει να πληρωθεί τώρα ή μάλλον χθές, το φαί πρέπει να μπεί στο τραπέζι σήμερα, δουλειά δέν υπάρχει και πόσα άλλα χίλια μύρια τώρα υπάρχουν που πρέπει να γίνουν τώρα και εσείς το βιολί σας.
Με τα λόγια και την συμπεριφορά αυτή δέν γίνεται τίποτα τώρα όμως ουσιαστικό. Πολύ λάδι και τηγανίτα μηδέν. Τέρμα λοιπόν τα λόγια, από λόγια έχουμε χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια και από αυτά πεινάμε τώρα. Για πράξεις μπορείτε να μιλήσετε; Για κινήσεις που δίνουν λύσεις σήμερα σε καθημερινά προβλήματα έχετε το μυαλό να δώσετε; Εδώ θέλω το μυαλό, την μόρφωση και τα αρ#@δια σας. Υπάρχουν; Άν υπάρχουν εδώ δείξτε τα και αφήστε τα πολλά πολλά.
Σταματήστε ΤΩΡΑ να διαπιστώνετε αδιάκοπα το χιλιοδιαπιστωμένο άπατο του τέλματος που έχουμε περιέλθει επειδή έγινε το ένα, το άλλο και το παράλλο και αρχίστε να λειτουργείτε σαν ένα φρένο και σάν αερόσακος στην επιταχυνόμενα καθοδική μας πορεία. Συνέχεια θα γίνετε κάτι, εσείς κάθε φορά τα ίδια θα λέτε; Αρχίστε επιτέλους για μία φορά να σκέφτεστε θετικά και όχι αρνητικά. Παραγωγικά και ανακουφιστικά και όχι επιπλέον επιβαρυντικά στην ήδη άθλια ψυχολογία μας. Θέλετε να γίνετε μέρος της λύσης; ή θέλετε να παραμείνετε μέρος του προβλήματος;Δηλαδή άν το παιδί σας είχε πάθει π.χ. κατάθλιψη, εσείς σαν γονείς τί θα κάνετε; Θα πηγαίνετε από πάνω και θα του λέγατε συνέχεια δέν πως είσαι και δές πού έφτασες και πόσο μαλάκας και άχρηστος είσαι, επιβαρύνοντας τοπαραπάνω; Ή θα ψάχνατε αμέσως βοήθεια και για μια λύση ρωτώντας τους πάντες και τα πάντα για το οτιδήποτε πουμπορεί να γίνει ώστε να ξεπεράσει το παιδί σας το πρόβλημα αυτό; Το δεύτερο φυσικά. Ε για τους υπόλοιπους συμπολίτες σας γιατί δεν κάνετε το ίδιο; Εξ αμελείας νεκροθάφτες λοιπόν γίνεστε, χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Άν χρησιμοποιούσαμε όλοι μας το μισό χρόνο, την μισή ευφυία και ευστροφία και την μισή διαύγεια που διαθέτουμεστο να αναζητούμε, να προτείνουμε λύσεις και να συνεργαζόμαστε για τα πολύ πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την Ελλάδα σήμερα, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι κυβερνώντες δέν θα σταματήσουν. Ο κόσμος ουρλιάζει, βοά και φωνάζει ήμαρτον και δέν αυτοί ακούν. Οδηγούν το αυτοκίνητο βλέποντας μόνο το κοντέρ και όχι και το παρμπρίζ. Δέν παίζει ρόλο άν χτυπάνε θανάσιμα κάποιον στον δρόμο, η κατανάλωση σε καύσιμα μόνο παίζει ρόλο. Είναι άλλο πράγμα η εξυγίανση, που όλοι συμφωνούμε ότι είναι ανγκαίο να γίνει και άλλο πράγμα το ξεπάστρωμα και το ξεπούλημα. Είναι άλλο πράγμα να πηγαίνεις τελικά στο γιατρό, να σου βρίσκει υπερβολική χοληστερίνη και τριγλυκερίδια στο αίμα λόγω των τελευταίων 30 χρόνων άσωτης και άμετρης ζωής και να σου λέει από εδώ και πέρα πρέπει με το ζόρι να κάνεις αυστηρή δίαιτα, να κόψεις τα φαγητά, τα γλυκά, τα κρέατα, τα αλάτια, τα ποτά και το κάπνισμα και κτλ, διαφορετικά μαθηματικά πεθαίνεις και άλλο πράγμα να προχωράει κατευθείαν σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς με μπαλτά αδιαφορώντας για την ακατάσχετη αιμοραγία του ασθενή, λόγω χοληστερίνης και υπόθεσης ότι έχεις αποδειχθεί ανίκανος έως τώρα ώστε να κάνεις από εδω και πέρα αυτό που πρέπει.
Παρακαλώ και προκαλώ όλους τους Έλληνες απανταχού που θα τύχει να πέσει στα μάτια τους αυτό το κείμενο να κάνουνε όλοι την επ-ανάσταση τους τώρα και να συμμετάσχουν και να συμπληρώσουν όλοι την λίστα που ακολουθεί με τις δικές τους ιδέες και τρόπους επίλυσης προβλημάτων και σε ατομικό και κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Μπορεί σε κάποια να συμφωνείτε και σε άλλα να διαφωνείτε, μπείτε όμως στην διαδικασία αυτή και προτείνετε, διορθώστε και συμπληρώστε. Δίνω το παράδειγμα και προτείνω την 1η Δέσμη Μέτρων που πρέπει να εφαρμόσουμε όλοι μας από εδώ και στο εξής.
1.
Άμεση εφαρμογή του τρίτου νόμου του Νεύτωνα Δράσης – Αντίδρασης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.

Ορισμός Φυσικής Γ Λυκείου: “Όταν δύο σώματα αλληλεπιδρούν και το πρώτο ασκεί δύναμηFστο δεύτερο, τότε και το δεύτερο ασκεί αντίθετη δύναμη -Fστο πρώτο” Η διατύπωση αυτή αποτελεί το νόμο Δράσης – Αντίδρασης. Τι σημαίνει αυτό για εμάς;
Εάν προχωρήσουν σε αναγκαστικές κατασχέσεις των σπιτιών μας, θα πάμε να κάνουμε αναγκαστική κατάσχεση της Βουλής. Εάν προχωρήσουν σε εκχώριση νησιών ή ΑΟΖ, θα πάμε να κάνουμε αναγκαστική κατάσχεση της Βουλής. Εάν κατεβάσουν ΜΑΤ θα κατεβάσουμε τους μισούς Παοκτσίδες π.χ., εάν κατεβάσουν και άλλα ΜΑΤ, θα κατεβάσουμε τους μισούς Παοκτσίδες και τους μισούς Ολυμπιακούς, εάν κατεβάσουν στρατό θα κατεβάσουμε τους Ολυμπιακούς τους Παοκτσίδες, τους Αεκτσίδες, τους Παναθηναικούς, όλους τους απολυμένους, τους αγανακτισμένους και τους Εφέδρους Στρατιωτικούς και παει λέγοντας. Eνωμένος Λαός και Στρατός μαζί λοιπόν. Κατάφεραν επιτέλους αυτά τα καθίκια να μας συσπειρώσουν και να μας εξοργίσουν όλους μας. Τέρμα τα παραμύθια, σε κάθε εάν υπάρχει πλέον το δικό μας θα. ΔΡΑΣΗ = ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Υ.Γ. Δεν σπάει κανένας, κανενός συν-Έλληνα το μαγαζί. Το αντίθετο μάλιστα, τα υπερασπιζόμαστε.
2.
Καλούμε, ενημερώνουμε και προτρέπουμε λοιπόν όλοι μας από όπου και να βρισκόμαστε, σε κοινό αγώνα υπέρ της Πατρίδας μας όλους τους συνδέσμους των φιλάθλων της Ελλάδας. Τον Σύνδεσμο τουΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, της ΑΕΚ, του ΑΡΗ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, του του του…όλων ομάδων της Ελλάδος. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.Πιστέψτε με εάν οι μισοί Ολυμπιακοί, οι μισοι Παναθηναικοί, οι μισοί Παοκτσίδες και όλοι οι μισοί φίλαθλοι των ομάδων κατέβαιναν με τον μισό ζήλο που δείχνουν για τις ομάδες τους στο γήπεδο, το έδειχαναν στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας, η κατάσταση ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΗΔΗ.
3.
Για όσους λένε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και συνεχίζουν να λένε εξυπνάδες του τύπου έλα μωρέ…εγώ θα…και τί καταφέρετε αν…και συνεχίζουν να παραμένουν στο μπλά μπλά και στις μίζερες διαπιστώσεις ηττοπάθειας, σε αυτόυς απαντάμε πλέον και λέμε Ή ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ. Σκάσε τουλάχιστον από εδώ και πέρα γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, τρελλοί για εσένα μεν που προσπαθούν να κάνουν κάτι δε, το οτιδήποτε τέλοσπάντων και η δικιά σου ανάπηρη σκέψη μόνο στο άκουσμα της λειτουργεί ανασταλτικά και σαν ένας ακόμα βάλτος. Μην αφήνεται τον εαυτό σας να επηρεάζεται από τούς συγγενείς, φίλους ή γνωστούς που προσπαθούν ουσιαστικά να μεταδώσουν την αναπηρία τους σε εσάς. Ή ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ.
4.
Σταματάμε να τροφοδοτούμε με τα χρήματα μας το παράνομο και κλεπτοκρατικό σύστημα τους. Τον εχθρό θα τον κερδίσουμε και σε αυτό το παιχνίδι του. To παιχνίδι είναι η Μοnopoli και ο βασικός κανόνας του είναι να απομυζά τα χρήματα, τα σπίτια και την περιουσία του Ελληνικού λαού επιβάλλοντας παράνομους, αντισυνταγματικούς και υπέρογκους φόρους για να μας γονατίσουν, να ξεπουλήσουμε και να μας στείλουν μαθηματικά στην εξαθλίωση και στην πείνα, με το έτσι θέλω και την φοβέρα. Προτρέπουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες να σταματήσουνε να πλήρώνουνε πλέον τους παράνομους φόρους, να σταματήσουνε να πληρώνουνε τα παράνομα χαράτσια, τις παράνομες δόσεις δανείων και σταματάμε να φοβόμαστε την φοβέρα της φυλακής, της κατάσχεσης και του κοψίματος του ρεύματος. ‘Η τουλάχιστον μειώστε το ποσό της δόσης που πληρώνετε π.χ. από 400 ευρώ σε 200 ή 150. Ρυθμίστε και τραβήχτε στο διηνεκές όσο είναι δυνατόν τα χρέοι σας μέσω ρυθμίσεων. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, κρατείστε την οποιαδήποτε ρευστότητά σας για τις ακόμα πιό δύσκολες ημέρες που μας ετοιμάζουν. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ είναι μαθηματικά σίγουρο. Αυτοί παίρνουν τα λεφτά σας και τα δίνουν κατευθείαν για την αποπληρωμή δανείων που εμείς δέν πήραμε, αλλά οι πολιτικές ηγεσίες.
Όσο αναφορά τα δάνεια. Όταν ο Έλληνας έπερνε δάνεια αφιδώς κανένας δέν τον πίεσε, από μόνος του πήγε και τα πήρε, όταν οι τράπεζες τον έπαιρναν τηλέφωνο για δάνειο ο Έλληνας έλεγε ναι, Όταν υπέγραφε χωρίς να διαβάζει τα ψιλά γράμματα ποιός του έφταιγε; Ναι μας βομβάρδισαν και μας παρέσυραν με διαφημίσεις και με τηλέφωνα που πουλούσαν τζάμπα χρήμα, αλλά κανένας δεν τον έβαλε με το ζόρι να υπογράψει; Και τα καζίνα ανοιχτά ήταν και διαφημίζονται ακόμα γιατί δεν πήγε εκεί; Η ακόμα και εάν πήγεεκεί, ποιός του φταίει άν έχασε τα χρήματά του, κανένας έτσι δεν είναι; Έτσι είναι και αυτή είναι η αλήθεια και ώς εδώ σωστά, αλλά ποιά είναι η ένστασή μας όμως.
Όταν ο Έλληνας υπέγραψε την σύμβαση δανείου, η σύμβαση αυτή θεωρούνταν ουσιαστικά ώς μιααμοιβαία συμφωνία μεταξύ κυρίων. Όταν όμως ήρθε το κράτος και μείωσε κατά 50% τους μισθούς, τις συντάξεις και την μισή τουλάχιστον αγοραστική δύναμη του πελάτη και ταυτόχρονα τον βομβαρδίζει και του επιβάλλει μία ομοβροντία φόρων και σου ανακοινώνει επίσημα και δημοσίως ότι τα λεφτά των φόρωνπηγαίνουν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εξασφάλιση των μη εξυπηρετούμενων κόκκινων δανείων των τραπεζών, οφείλει αυτόματα η τράπεζα σαν κύριος συμφωνίας να μειώσει, να διαγράψει και να κουρέψει το δάνειο του ανάλογα και κατά τουλάχιστον 50%. Επειδή όμωε οι τράπεζες δέν το έκαναν αυτό, εδώ ακριβώς χάνεται και λύεται η συμφωνία μεταξύ κυριών δηλαδή με τους δέυτερους συμβαλλόμενους τους πελάτες. Επομένως, εάν κουρέψουν τα δάνεια κατά τουλάχιστον 50% επανέρχεται η συμφωνία κυριών καιεάν τότε και μόνο τότε ο δεύτερος συμβαλλόμενος δέν μπορέσει να πληρώσει και εκείνη κουρεμένη δόση, τότε η τράπεζα δικαίως μπορεί να προχωρήσει σε κατασχέση ακινήτου. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό πληρώνουμετο πολύ του μισού της δόσης, άν όχι τίποτα. Και αυτό ισχύει ακόμα πιό έντονα στις περιπτώσεις Ά κατοικίας
Εάν σε κάποιο συμπολίτη προχωρήσουν παρόλα αυτά σε κατάσχεση, φυλάκιση, κόψιμο ρεύματος ή το οτιδήποτε, κατευθείαν διατυμπανίστε το, γράψτε το παντού, προχωρήστε σε αγωγές, πηγαίντε σε δημοσιογράφους, στο ΙΝΚΑ, απευθεινθείτε σε όλους τους Έλληνες με οποιοδήποτε μέσο για βοήθεια, συμπαράσταση και ενημέρωση περί του περιστατικού. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Μην το θάβετε το θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν και προστατέψουν αφιλοκερδώς. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ αν είμαστε όλοι μαζί. Και το ρεύμα να σας κόψουν ξαναγυρίστε τον διακόπτη μέσα από το ρολόι, και αν το ξανακόψουν θα τραβήξουμε μπαλαντέζα από το δίπλα διαμέρισμα. Τον Έλληνα δεν το πιάνεις πουθενά, δέν θα μας βάλουν κάτω, θα βρίσκουμε συνέχεια τη λύση. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. Εδώ άφησαν έξω τους Χρυσαυγίτες και ο Παπακωνσταντίνου ακόμα έξω είναι και θα βάλουν μέσα εμάς; Χα χα άς γελάσω. Αυτοί είναι τα αγγούρια και εμείς οι Μανάβηδες να μην το ξεχνάτε αυτό.
5.
Σε περίπτωση εκλογών. Δέν ψηφίζουμε κανέναν που είναι μέσα στην Βουλή αυτή την στιγμή. Ακούστε με, η κυβέρνηση σήμερα είναι επτακομματική. Ο καθένας εκεί μέσα διαδραματίζει τον ρόλο του και παίζει το παιχνίδι που του έχει οριστεί. Όποιος από εδώ και πέρα βρεί τους όρχεις και βγεί και πεί ότι Πολιτικό λάθος = ποινικό αδίκημα και ότι ο φταίχτης είναι η κυβέρνηση και οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών, αυτόν θα ψηφίσουμε.
Πρώτος και απράβατος όρος μας. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ = ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝμε αναδρομική ισχύ 39 ετών. Όλα από εκεί αρχίζουν. Δέυτερος και απράβατος όρος, ψηφίζουμε μόνο αποδεδειγμένα έγκριτους επαγγελματίες και τεχνοκράτες από κάθε τομέα που δέν είναι πολιτικοί. Να συγκροτηθείΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗΣκαι κοινής αποδοχής από άξιους καθηγητές, στρατιωτικούς, χριστιανούς, επαγγελματίες και κτλ. Εάν τα γυρίσουν και οι αυτοί, μέσα σε 6 μήνες το πολύ ξανά εκλογές και ξανά εκλογές και ξανά.
6.
Σταματάμε να βασιζόμαστε σε οποιαδήποτε μορφή κρατικής επιχορήγησης. Σταματάμε να είμαστε κρατικοδίαιτοι και γινόμαστε όλοι μας παραγωγικοί, όπως μπορεί ο καθένας. Είτε είστε συνταξιούχος, είτε είστε δημόσιος υπάλληλος, είτε άνεργος, είτε ελεύθερος επαγγελματίας και περιμένετε την οποιαδήποτε είδους πληρωμή από το κράτος με την μορφή σύνταξης, μισθού, επιδόματος και κτλ προκειμένου να εξασφαλίσετε τα ώς προς το ζήν, καλώς να έρθει όσο έρχετε καλώς να το περιμένετε, αλλά ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ μόνο σε αυτό. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. Οι ανάγκες σας και της οικογένειας σας ολοένα και θα αυξάνονται και το έσοδα σας ολοένα και θα περικόπτωνται.
Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα μειωθούν και θα περικοπτούν περαιτέρω τα έσοδα σας. Το έχουν ήδη αποφασίσει και το έχουν ήδη δηλώσει. Εάν δεν ενεργοποιηθούμε από τώρα και βασιστούμε μόνο στην υπάρχουσα φθίνουσα και άρρωστη κατασταση, θα βρεθούμε απότομα και με χωρίς καμία ειδοποίηση σε μιά πάρα πολύ σύντομη ημέρα χωρίς κανένα εισόδημα ξαφνικά. Και τότε τι θα γίνει; Νεύρα, άγχος, πανικός, αναρχία. Ας ενεργοποιηθούμε και να οργανωθούμε λοιπόν όλοι από τώρα για να μήν βρεθούμε αύριο ή μεθαύριο το πολύ, στην πολύ πλέον ορατή δυσάρεστη αυτή έκπληξη.
Οι κυβερνώντες λειτουργούν και αποφασίζουν ούτως ή άλλως με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ΠΝΠ, χωρίς να ρωτάνε ούτε τους βουλευτές ούτε και τον Λαό, ο Λαός λοιπόν προχωρά από εδώ και πέρα χωρίς να ρωτήσει και να ενημερώσει το κράτος με πράξεις αναγκαστικής επιβίωσης. ΠΝΠ αυτοί ΠΑΕ εμείς. Δέν θα πεθάνουμε εμείς, αυτοί θα πέσουν.
Αρχίζουμε να προσφέρουμε όλοι αναμεταξύ μας υπηρεσίες και προιόντα ο ένας στον άλλο, ΜΑΥΡΑ χωρίς την συμμετοχή και το χαντάκωμα του κράτους, λές και δεν γίνεται ήδη, λές και υπάρχει άλλη λύση. Ο καθένας ότι μπορεί, με ότι ξέρει και σε όποιον μπορεί. ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΟΠΡΟΣΦΟΡΑ.
7.
Εάν παρατηρήσετε τα γεγονότα προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι οδηγούμαστε ή μάλλον μας οδηγούν οι κυβερνήσεις ηθελημένα ή μη, σε κάποιου είδους πολιτικού ή οικονομικού κράχ ή και των δύο μαζί. Έχει δημιουργηθεί ένα έκρυθμο παγκόσμιο πάζλ, με κυβερνήσεις, κράτη, κόμματα, οικονομίες, νομίσματα και χρηματιστήρια να είναι πρό κατάρρευσης. Τώρα τελευταία συμπληρώθηκε και το κομμάτι του στρατιωτικού-πολεμικού παράγοντα. Και μάλιστα αυτό το κομμάτι τοποθετήθηκε στην γειτονιά μας και είναι έξω από την πόρτα της Ελλάδας. Έχει συσσωρευτεί τόσο αρνητική ενέργεια, τόσο χρέος που σε κάποια φάση θα ξεδώσει. Και νομοτελειακά δυστυχώς οι καταστάσεις αυτές λύωνται συνήθως με πείνα και πόλεμο.
Μήν ψάχνετε και αναλώνετε άλλο χρόνο σε αναλύσεις και μαντεψιές και για το τί θα γίνει ακριβώς. Θα γίνει κάτι και θα γίνει και απότομα, να είστε σίγουροι για αυτό. Η μέθοδος της αποτρίχωσης τρίχα τρίχα τελειώνει, αλλά δεν τους παίρνει άλλο έτσι, δεν βγαίνει και θα προχωρήσουν αναγκαστικά πολύ σύντομα στο απότομο χράτς, που πονάει και δεν το περιμένεις ότι θα πονέσει τόσο πολύ. Το ερώτημα είναι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό εδώ που έχουμε φτάσει; Εμείς πως προετοιμαζόμαστε για αυτήν τη χείριστη μέν αλλά πολυ πιθανό πλέον ενδεχόμανο; πάρτε το ρευστό σας από τα χέρια των λήστών, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος. Καλύτερα θάφτε τα, κρύφτε τα στο μαξιλάρι οπου εκεί ναι υπαρχει περίπτωση να σας τα κλέψει κάποιος διαρρήκτης, παρά στην τράπεζα που θα τα δεσμεύσουν σίγουρα και χωρίς ενημέρωση. Το γεγονός αυτό έχει ήδη προγραμματιστεί και προαποφασιστεί, είναι θέμα χρόνου να το ανακοινώσουν κατόπιν της εφαρμογής του.
Επίσης, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. Χρήματα χαμένα δέν είναι. Είτε γίνει κάτι είτε δεν γίνει κάτι, χαμένοι δεν θα βγείτε. Κερδίζετε και εξοικονομείτε λόγω του πληθωρισμού ούτως ή άλλως. Κάντε το όλοι σήμερα. Συμπεριλαμβάνεται εδώ και το πετρέλαιο και η βενζίνη. Στο άκουσμα μόνο κάποιου πολέμου ή κάποιου οποιοδήποτε κράχ, το πετρέλαιο θα γίνει και πανάκριβο και δυσεύρετο.
Άς προετοιμαστούμε όλοι για το χείριστο ενδεχόμενο και ας ευχηθούμε να μην γίνει ποτέ. Εάν γίνει όμως θα έχουμε εξασφαλίσει την επιβίωση της οικογένειας μας και του συμπολίτη μας τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, που θα τον βοηθήσουμε όλοι τότε τότε επειδή εκείνος δεν προετοιμάστηκε για το χειρότερο όταν μπορούσε και όταν έπρεπε και βρίσκεται τώρα σε απόγνωση και πανικό. Είναι το νοικοκυραίικο αυτό. Νοικοκυρεύουμε και το σπίτι μας και το κράτος μας. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
8.
Και τελευταίος και μή εξαιρεταίος κανόνας, ο οποίος συνοδεύει και συμπληρώνει όλους τους προηγούμενους είναι ότι, όλοι μας από εδώ και πέρα όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε συμμορφώνουμε και επανεκπαιδεύουμε εμείς οι ίδιοι τον συμπολίτη μας στην οποιαδήποτε συμπεριφορά ρεμούλας, τεμπελιάς και διαφθοράς που θα πέσει στην υπόληψη μας. Στον χώρο εργασίας, στο σπίτι, στα παιδιά μας, φίλους ή γνωστούς, , στα σούπερ μάρκετ, στις εφορίες, πολεοδομίες, Δήμους, Νοσοκομεία, σε όλες τις στις δημόσιες υπηρεσίες, στον δρόμο παντού μα παντού, όπου βλέπουμε το στραβό, το λέμε, το καταγγέλουμε και προσπαθούμε να το διορθώσουμε και ταυτόχρονα επαινούμε και διαφημίζουμε το σωστό, το τίμιο, το ορθό. Δυστυχώς ο Ελληνας όμως με όλα τα καλά που έχει, εάν ξέρει ότι δέν έχει πάνω από το κεφάλι του να τον ελέγχει, εκτροχιάζετε, τεμπελιάζει και μοιραία στην συνέχεια απαιτεί και εξτρά πληρωμή, τύπου φακελάκι για να κάνει την δουλεία του. Και ο άγιος μπαμπούλα θέλει όμως. Και επειδή αυτό το κράτος αδιαφορεί ή όταν τελοσπάντων ασχολείται, σκοπός του είναι να απολύσει για να ξανάπροσλάβει νέους εκκολαπτόμενους βυσματικούς τεμπελχανάδες, κάνουμε εμείς τον μπαμπούλα και τον ελεγκτή. Διαπαιδαγωγούμε και διορθώνουμε όλες εκείνες τις συμπεριφορές που μας οδηγησαν μοιραία σε αυτή την κατάσταση σε καταρχήν προσωπικο, επαγγελματικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Όταν τον Έλληνα τον εντάξεις μέσα σε ένα οργανωμένο σύστημα και του πείς ότι αυτοί είναι οι κανόνες, ο Έλληνας προοδεύει, θριαμβεύει και φτάνει στην κορυφή. Πόσες χιλιάδες φορές έχει αποδειχθεί περίτρανα από Έλληνες του εξωτερικού και της ομογένειας; Φανταστείται λοιπόν ένα τέτοιο οργανωμένο Ελληνικό Κράτος με ένα αδιάφθορο και ταχύ δημόσιο τομέα με τόσο ικανά στελέχη και υπαλλήλους όπως τους Έλληνες, που μπορεί να φτάσει. Έτσι και από εκεί αρχίζει η ανάπτυξη.
9.
Παρακαλώ συμπληρώστε εσείς παρακάτω…
Οι Έλληνες πλέον λέμε ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ
στην δωσίλογη, άρρωστη, επάρατη, εκφυλισμένη, ανώμαλη και τραβεστί αυτή Κοινοβουλευτική Δημοκρατία των τελευταίων δεκαετιών. Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και παίρνουμε την κατάσταση πλέον στα χέρια μας.
Όλοι οι οιωνοί είναι υπέρ μας. Έχουν δημιουργηθεί πλέον οι καταλληλότερες συνθήκες για την ανατροπή του βρωμερού και σεσημασμένου αυτού συστήματος. Με το σταυρό στο χέρι πλέον θα πάμε μπροστά κάνοντας το πρέπων, το ηθικό και το σωστό.
Και έτσι η Ελλάδα από τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά και σαν πρώτα ανδρειωμένη
ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Βασίλης Παπαδόπουλος, 3/10/2013​

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ