ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

"Λαδιά" της Βρετανίας αποκαλύπτουν οι Financial Times – "Δεν ανακοινώνεται ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Υπερδιπλάσιοι από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι θάνατοι στη Βρετανία

Η πανδημία του κορωνοϊού εκτιμάται πως έχει στοιχίσει τη ζωή σε ως και 41.000 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Financial Times η οποία βασίζεται στα πιο πρόσφατα δεδομένα της βρετανικής στατιστικής υπηρεσίας (ONS), τα οποία δημοσιεύθηκαν χθες Τρίτη.
Στην ανάλυσή της, η εφημερίδα συμπεριλαμβάνει τα θύματα που υπέκυψαν εκτός των νοσοκομείων για να αντανακλάται με περισσότερη ακρίβεια η θνητότητα.
Μέχρι χθες βράδυ, η κυβέρνηση της Βρετανίας κατέγραφε επισήμως 17.337 θανάτους εξαιτίας του COVID-19, επί συνόλου 129.044 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,REUTERS ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *