Εβδομάδα των παθών για τον Μητσοτακη. Δεν του έφτανε το φιάσκο με τα voucher του Βρούτση, είναι έκθετος μετά την συναυλία της Πρωτοψάλτη και για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Ορθόδοξη πίστη μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και αγανάκτηση στους πιστούς προκάλεσε ο τρόπος που έγινε η συναυλία της κατά τα αλλά αξιόλογης Αλκηστις Πρωτοψάλτη με την περιφορά της στους δρόμους της Αθήνας όταν η κυβέρνηση Μητσοτακη είχε απαγορεύσει την περιφορά του επιταφίου ακόμη και χωρίς πιστούς την μεγάλη Παρασκευή αλλά και τα μεγαφωνα στις εκκλησίες.

Μαλιστα η οργή ξεχείλισε με τις φωτογραφίες του συνωστισμού έξω απο το Μαξίμου όπου ο Μητσοτάκης βγήκε να συγχαρεί την Πρωτοψάλτη και γύρω του υπήρχαν πάνω από είκοσι άτομα. Και όλα αυτά όταν απαγόρευσε την είσοδο των πιστών στις εκκλησίες έστω και σε απόσταση ασφαλείας.

Η συναυλία της Πρωτοψάλτη έδωσε την χαριστική βολή στο προσωπείο της υποκρισίας του πρωθυπουργού απέναντι στους πιστούς και την ορθόδοξη πίστη και μαζί με το φιάσκο των ΚΕΚ με τα voucher της αρπαχτής και της ξεφτίλας τσακίζει την ειδυλλιακή εικόνα του ηρωα πρωθυοουργου που σώζει τη χώρα που μας πασάρουν τα μπουκωμενα με τα 11.000.000 ευρώ συστημικά ΜΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ