Η κυβέρνηση εγκλωβίστηκε και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί πλέον το κλείσιμο των εκκλησιών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπερβολικός ζήλος της κυβέρνησης Μητσοτακη στο κλείσιμο των εκκλησιών τσακίζει τις εσωκομματικές ισορροπίες. Η κυβέρνηση κατάφερε να διαταράξει τις παραδοσιακές καλες σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την παράταξη που εκπροσωπεί.

Η λεγόμενη δεξιά του Κυρίου πλέον αισθάνεται προδομένη από την ανεξήγητη συμπεριφορά του Μητσοτακη που πήρε προσωπικά πάνω του το κλείσιμο των εκκλησιών και οδήγησε σε ένα πρωτοφανές διωγμό της ορθόδοξης πίστης κατά την διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας.

Απαγόρευση της εισόδου των πιστών στις εκκλησίες έστω και σε περιορισμένο αριθμό με μέτρα ασφαλείας, απαγόρευση της διανομής του Αγίου φωτός στα σπίτια με κανόνες ασφαλείας, απαγόρευση της περιφοράς των επιτάφιων ακόμη και χωρίς τη συμμετοχή των πιστών, απαγόρευση των μεγαφώνων στις εκκλησίες, συλλήψεις ιερέων ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.

Καταστάσεις που δημιούργησαν ένα τεράστιο και αγεφύρωτο πλήγμα αναμεσα σε κυβέρνηση και πιστούς.

Στην κυβέρνηση στην αρχή είχαν υποτιμήσει την κατάσταση με τις αντιδράσεις των πιστών λέγοντας μαλιστα: και που θα πάνε; Στους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ;

Μαλιστα οι χθεσινές εικόνες της περιφοράς της κυρίας Πρωτοψάλτη πάνω στην νταλίκα σε όλη την Αθήνα ξεχείλισε το ποτήρι στο θυμικό των πιστών που κατανόησαν πλέον ότι εμπαίζονται από τον πρωθυπουργό στο θέμα των απαγορεύσεων.

Η ρήξη πστων και ΝΔ είναι πλέον γεγονός. Και όσο αφορά το που θα πάνε οι ψήφοι των πιστών αν φύγουν από τη δεξιά του κυρίου όπως ειρωνεύονται στην κυβέρνηση η απάντηση είναι πως ο Θεός είναι μεγάλος και πάντα βρίσκει λύσεις.

Άλλωστε στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Τα αδιέξοδα είναι προνόμιο μόνο των κυβερνήσεων τύπου Μητσοτακη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ