Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

fc734dda 3fcf 4b0c 870e 4e5d4dbc91d8ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ κ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο στο δελτίο του ΑΝΤ1, η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια, έδωσε τελείως διαφορετική εικόνα για τα αίσχη που διαδραματίστηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά την διάρκεια της συναυλίας της.

Αυτά που αποκαλύπτει εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά το επικοινωνιακό του επιτελείο, που για μερικές φωτογραφίες έθεσαν την δημόσια υγεία σε κίνδυνο, όπως η ίδια η κ. Πρωτοψάλτη αποκαλύπτει.

Μάλιστα, η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια, δηλώνει ότι το πρόγραμμα και η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν είχε ανακοινωθεί πουθενά ακριβώς για να μην συγκεντρωθεί κόσμος, και φυσικά δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός να περάσει έξω από το μέγαρο Μαξίμου. Αντίθετα, όπως η ίδια υποστηρίζει, η αλλαγή της διαδρομής έγινε μετά από τηλεφώνημα του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Και συνεχίζει λέγοντας επί λέξει:  «ήταν μια στιγμή που με προβλημάτισε γιατί όλοι αυτοί που ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά δεν θα μπορούσα εγώ εκείνη την στιγμή να τους βάλω σε τάξη»!!

Τι άλλο να πει η γυναίκα;

Ολόκληρη συνέντευξη, εδώ: https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/566595/i-alkistis-protopsalti-ston-ant1-gia-tin-synaylia-en-kinisei-kai-tis-epikriseis-binteo-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ