Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρόστιμο σε πολίτη για ένα ψωμί αλλά ΟΜΕΡΤΑ για 30 Νεοδημοκράτες σε γλέντι [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το σύνθημα το έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΕΔΩ)Όποιος θέλει να παρανομήσει στην Ελλάδα, αρκεί να πληρώσει τα 5 ευρώ της συνδρομής και να γραφτεί σε μια τοπική της Νέας Δημοκρατίας τις γνωστές ΝΟΔΕ και κάνει γλέντι με 30 άτομα livestreaming στο Facebook.

Ο 67χρονος Γιάννης Μαχαίρας από τη Χαλκίδα κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής (26-04-2020) στο EviaZoom.gr πως πριν ένα μήνα περίπου, στις 29 Μαρτίου, αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Λεωφόρο Χαϊνά για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού. Όπως είπε, δείχνοντας και το επίμαχο πρόστιμο στη κάμερα, είχε πάει να αγοράσει ψωμί από κατάστημα και μαζί του είχε έγγραφη βεβαίωση, στην οποία ωστόσο ενώ είχε γράψει τον σκοπό της εξόδου έγραψε στην ημερομηνία 2019 και όχι 2020.

ΑΛΚΙΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΑΛΚΙΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Έσπασε την απαγόρευση ο “γαλάζιος” τέως δήμαρχος Ωρωπού

Φαίνεται ότι κάποια “γαλάζια” στελέχη αισθάνονται ότι είναι στο απυρόβλητο από τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης κατά το κορονοϊού και έτσι δεν διστάζουν ακόμη και δημοσιοποιήσουν στα κοινωνικά δίκτυα τις ανδραγαθίες τους

https://youtu.be/lkm9alL5yQY

Ο τέως δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης ανήμερα της εορτής του έκανε γλέντι με την παρουσία πολλών «γαλάζιων» τοπικών στελεχών αλλά και φίλων, παρά την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Ο τέως δήμαρχος λόγω ίσως της παρουσίας στο γλέντι, των 30 περίπου ατόμων, όπως μέλη Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ,  της νομαρχιακής ΝΔ Βορείου Αττικής και του ομογάλακτου δημάρχου Σχηματαρίου – Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, αισθάνθηκε, κι ίσως όχι άδικα, ότι θα γλιτώσει το πρόστιμο κι ανέβασε το γλέντι live stream στο facebook.

Σε επικοινωνία δημοσιογράφου με τον Θωμά Ρούσση, αυτός ισχυρίστηκε ότι τα βίντεο ήταν από το περυσινό γλέντι στο σπίτι του. Αυτό όμως που διαψεύδει είναι ότι το βίντεο δεν ήταν απλά “ανεβασμένο” στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ζωντανή μετάδοση.

https://youtu.be/MFBmW2v_CP0

Επίσης αν ανατρέξει κάποιος στην περυσινή ανάρτησή του κατά την ημέρα της εορτής του, στις 5 Μαΐου 2019 θα δει φωτογραφίες από την κατάθεση ψηφοδελτίων του συνδυασμού του, καθώς για όσους θυμούνται ήταν η προεκλογική περίοδος των δημοτικών εκλογών. Ετσι παραμένει το ερώτημα αν θα έχει ο “γαλάζιος” τέως Δήμαρχος την ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους πολίτες γι αυτό το παράπτωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ