ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες της θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Εξασθενημένοι άνεμοι.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 28 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν νεφώσεις δίνοντας όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα και ενδεχομένως πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 7 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 28, στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο από 8 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 7 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από9 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς.
https://www.meteo.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ