Φουλ επίθεση ανακοίνωσε ο Χαφτάρ – “Η πολιτική συμφωνία κατέστρεψε τη χώρα μας”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάγγελμα του Στρατάρχη Χαφτάρ προ τον λαό της Λιβύης:

“Παρακολουθήσαμε την απόκρισή σας στην έκκλησή μας προς εσάς για να ανακοινώσουμε την πτώση της Πολιτικής Συμφωνίας, η οποία κατέστρεψε τη χώρα και την οδήγησε στην άβυσσο και για να εξουσιοδοτήσετε αυτούς που θεωρείτε επιλέξιμους να ηγηθούν σε αυτό το στάδιο. Εκφράζουμε την τιμή μας στον λαό της Λιβύης που εξουσιοδότησε τη Γενική Διοίκηση να αναλάβει αυτήν την ιστορική αποστολή υπό τις τρέχουσες εξαιρετικές περιστάσεις και την ανάκλησή της από την Πολιτική Συμφωνία να είναι μέρος του παρελθόντος σύμφωνα με την απόφαση του Λιβυκού λαού – την πηγή όλων των εξουσιών. Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι η Γενική Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων αποδέχεται τη βούληση του λαού παρά το βάρος αυτής της εμπιστοσύνης, το πλήθος των υποχρεώσεων και το μέγεθος των ευθυνών ενώπιον του Θεού, του λαού μας και της συνείδησης και της ιστορίας.
Θα παραμένουμε πάντα στη διάθεση του Λιβυκού λαού και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σταματήσουμε τα δεινά του. Η εξυπηρέτηση των πολιτών, η προστασία των δικαιωμάτων τους, η πραγματοποίηση των ελπίδων και των προσδοκιών τους και η αξιοποίηση όλων των πόρων για τις ανάγκες του δημόσιου συμφέροντος- θα είναι πάντα η πρωταρχική μας προτεραιότητα.
Θα εργαστούμε για τη δημιουργία των συνθηκών για την οικοδόμηση ανθεκτικών θεσμών του πολιτικού κράτους σύμφωνα με τη βούληση και τις φιλοδοξίες του λαού της Λιβύης, ενώ θα ολοκληρώσουμε την πορεία απελευθέρωσης έως ότου επιτευχθεί η πλήρης επιτυχία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ