17/09/2021

Δόκτωρ Θάνατος

Ασύλληπτη (και άκρως ναζιστική” δήλωση Σόιμπλε για την πανδημία – Απάνθρωπες ιδέες από τον αιμοσταγή Γερμανό πολιτικό, που προσκύνησαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

“Δεν πρέπει να υποχωρούν όλα μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής. Το κράτος δεν μπορεί να πληρώνει συνεχώς”.

keimeno dimokratia9

Οι βασανιστές της πατρίδας μας

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι ένας από τους πιο εργώδεις αγγελιαφόρους του θανάτου. Ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ εργάστηκε σκληρά για να σκορπίσει θανατικό σε χώρες όπως η Ελλάδα και υπερασπίζεται την αποστολή του και με δηλώσεις, όπως η ακόλουθη: «Δεν είναι με απόλυτο τρόπο ορθός ο ισχυρισμός ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην προστασία της ζωής». Ο Σόιμπλε ξεστόμισε αυτή την αθλιότητα και η Ευρώπη την έκανε… γαργάρα! Το ίδιο και στην Ελλάδα, που έχει γεμίσει από πολιτικούς και μιντιακούς «παπαγάλους» των επιχειρημάτων του.

Το πρόσωπο του Σόιμπλε δεν ξεγελά κανέναν. Ο,τι βλέπεις σε μορφή, αυτό βρίσκεις και στην ψυχή. Τα δείγματα της γραφής του ανθρώπου αυτού είναι τόσα πολλά, ώστε, αν προσπαθήσεις να τα συγκεντρώσεις, εύκολα μπορεί να… χάσεις τον λογαριασμό. Ομως, πάντοτε αξίζει τον κόπο -και για πολιτικούς αλλά και για ιστορικούς λόγους- να γίνεται αναφορά στα πεπραγμένα του. Τώρα δεν είναι υπουργός Οικονομικών, αλλά πρόεδρος της ομοσπονδιακής Βουλής. Απελευθερωμένος από τα δεσμά της άσκησης πολιτικής, τώρα κάνει μόνο… ιδεολογία και εκφράζει το υποσυνείδητο της άρχουσας τάξης της Γερμανίας.

Δεν θα μπορούσε κάποιος να περιμένει κάτι άλλο από τον Σόιμπλε, παρά τη διατύπωση απόψεων όπως η προαναφερθείσα, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια και… ευθυγράμμιση με την πολιτική κληρονομιά του Γ’ Ράιχ. Η ανθρώπινη ζωή δεν είχε και τόσο μεγάλη αξία για τους χιτλερικούς. Το απέδειξαν με τις εκατόμβες των αθώων θυμάτων που σκότωσαν στον βωμό της «μεγάλης Γερμανίας», του «χιλιετούς Ράιχ», της «τελικής λύσης», της «Νέας Τάξης» και των άλλων ιδεοληψιών, τις οποίες πλήρωσε ακριβά η ανθρωπότητα.

Όσα είπε ο Σόιμπλε καλό είναι να συνδυαστούν με την παραδοχή του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, ο οποίος, μιλώντας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού, είπε ότι «χρειαζόμαστε ταχεία βοήθεια χωρίς “εργαλεία βασανισμού”, όπως η τρόικα ή τα σκληρά μέτρα λιτότητας».

Η Ελλάδα μάτωσε από τα «εργαλεία βασανισμού» της Γερμανίας. Και έχασε κομμάτι του πληθυσμού της από αδίστακτους εμμονικούς, όπως ο Σόιμπλε.

Εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ