Απασφάλισε ο Τριανταφυλλόπουλος με αποκαλυπτικό tweet για το αισχρό επεισόδιο ξυλοδαρμού πολίτη από «μπράβους» στο κέντρο της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

thumbnail p21639img 3327 Κύκλοι προσκείμενοι στην κυβέρνηση και οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τι συμβαίνει στον στενό κύκλο της εξουσίας στο Μαξίμου, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του πολιτικού ατοπήματος στενού συνεργάτη του πρωθυπουργικού γραφείου, αποφάσισαν να «δώσουν» τον «επίσημο» του οποίου η φρουρά ξυλοκόπησε βάναυσα και απρόκλητα πολίτη στο κέντρο της Αθήνας.

Οι παραπάνω κύκλοι μάλιστα εξηγούν πώς η συνοδεία του «υψηλά ιστάμενου» προσώπου απαρτιζόταν από έναν αστυνομικό και έναν ιδιώτη σεκιουριτά οι οποίοι αφού το όχημα, με τον «επίσημο» παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη έσπευσαν να ξυλοκοπήσουν τον πολίτη που «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί. Δεν έφθανε που παραλίγο να τον σκοτώσουν, τον ξυλοφόρτωσαν και από πάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ..ΑΣ. έχοντας πλήρη γνώση των ανωτέρων αντί να ανακοινώσει το όνομα του «επισήμου» δρομολογεί την παραπομπή του εμπλεκόμενου αστυνομικού στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και πέραν αυτού ουδέν.

Ωστόσο το ζήτημα ούτε αρχίζει ούτε και τελειώνει στην εμπλοκή του αστυνομικού και του ιδιώτη μπράβου στον ξυλοδαρμό του πολίτη. Για την ακρίβεια η υπόθεση ξεκινά από την στιγμή που κάποιος «επίσημος»  ο οποίος μετακινείται με υπηρεσιακό  όχημα και με φρουρά, παραβιάζει τον ΚΟΚ προκαλεί ατύχημα και στη συνέχεια η φρουρά του ξυλοκοπά  ένα πολίτη και καθυβρίζει έναν άλλο πολίτη ωσάν η Ελλάδα να είναι Μπανανία της Λατινικής Αμερικής και η οδός Μιχαλακοπούλου όπου συνέβη το γεγονός ένας κεντρικός δρόμος της πρωτεύουσας της Κολομβίας. Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ