Παρακράτος! Αποκαλύψεις – φωτιά για την ταυτότητα των αγνώστων «συνοδών» που ξυλοκόπησαν πολίτη στο κέντρο της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπιαστικές αποκαλύψεις που παραπέμπουν όχι σε δημοκρατική χώρα αλλά στις πιο σκοτεινές εποχές της Κολομβίας, ή κάποιας Σοβιετίας τύπου Τσαουσέσκου. Ένα εξαιρετικά σκοτεινό παρασκήνιο με οσμή παρακράτους ξεδιπλώνεται μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας, από κουστωδία μεγαλόσχημου παράγοντα η οποία παραβίασε κόκκινο και πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο. Εκτός από τον ξυλοδαρμό του μοτοσικλετιστή, ακολούθησαν προπηλακισμοί σε αγανακτισμένους διερχόμενους που παρακολουθούσαν έκπληκτοι το συμβάν.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από ελάχιστα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ντροπιάζουν κάθε έλληνα πολίτη και καθιστούν μονόδρομο την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Η σιωπή των υπολοίπων μέσων, μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το μπαχτσίσι των 20 εκατομμυρίων € που σκανδαλωδώς δίνει η κυβέρνηση, για να εξασφαλίσει την σιωπή τους σε σκάνδαλα, όπως δυστυχώς προκύπτει.

Στέλεχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με απευθείας διασυνδέσεις με διεθνείς οργανισμούς και βαθιά γνώση των τεκταινομένων στις Υπηρεσίες Ασφαλείας ομολογούσε το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου πως είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει δυσκολία στο να πληροφορηθεί ποιος είναι ο «υψηλά ιστάμενος» του οποίου η φρουρά ξυλοκόπησε αναίτια, βάναυσα και απρόκλητα στην οδό Μιχαλακοπούλου τον πολίτη.

Η ομολογία έχει ιδιαίτερη πολιτική υπεραξία διότι συνοδεύεται από τη διαπίστωση πως η «Ομερτά» εκπορεύτηκε από πολύ ψηλά. Ως γνωστόν, στην Ελλάδα έχουμε αυστηρά πρωθυπουργικοκεντρικό σύστημα. Όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στο Μαξίμου. Άρα η φράση «από πολύ ψηλά» απλώς παραπέμπει κατευθείαν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνέχεια εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ