Ο Γ. Παπαχρήστος καρφώνει τον Θεοχάρη για σκανδαλώδη σύμβαση με στόχο τον ΕΟΤ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι σήμερα, γράφαμε ότι ο Θεοχάρης είναι ο ορισμός του ανύπαρκτου. Μακάρι να ήταν έτσι. Ο Θεοχάρης είναι από τους λίγους υπουργούς της μεταπολίτευσης, ο οποίος θα έκανε λιγότερη ζημιά εάν όντως ήταν ανύπαρκτος. Αντίθετα, οπότε ο Θεοχάρης παρεμβαίνει, ζημιώνεται όχι μόνο ο ελληνικός τουρισμός αλλά και ο ελληνικός λαός. Να θυμίσουμε το φιάσκο με την Thomas Cook, που ο Θεοχάρης πήρε στο λαιμό του εκατοντάδες έλληνες επιτηδευματίες του τουρισμού, παρουσιάζοντας – υποδεχόμενος μάλιστα στο γραφείο του – τους μπαταχτσήδες της Thomas Cook ως αξιόπιστους! Λίγες εβδομάδες μετά, έσκασε το κανόνι που συγκλόνισε τον ελληνικό τουρισμό.

Τώρα, ο Θεοχάρης ξαναχτυπά. Και δεν το γράφουμε εμείς, αλλά ο Γιώργος Παπαχρήστος που μόνο ως αντικυβερνητικός δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τι λέει λοιπόν;

Απαξίωση του EOT. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι η μονοθεματική ενασχόλησή του με τον κορωνοϊό είναι μεν επιβεβλημένη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αλλά καλού κακού ας ρίχνει και καμιά ματιά τι γίνεται γύρω στο υπόλοιπο μαγαζί.

Για παράδειγμα, ακούω τα μύρια όσα για το υπουργείο Τουρισμού, και τον Χάρη Θεοχάρη. Ο φίλος Χάρης, με άρθρο του σε μια τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρέδωσε την τουριστική προβολή της χώρας σε ιδιωτική εταιρεία ονόματι «MARKETING GREECE», η οποία ανήκει στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Επικεφαλής της «MARKETING GREECE» είναι η κυρία Ιωάννα Δρέττα, σύζυγος του πρόεδρου του ΣΕΤΕ Γ. Ρέτσου…

Παρακάμπτω εντελώς τον πειρασμό να μιλήσω ότι πρόκειται για «οικογενειακή υπόθεση» ή το ακόμη κλασικότερο «Γιάννης κερνάει… Ιωάννα πίνει», και στέκομαι σε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός, δεδομένου ότι με την απόφαση του Χάρη Θεοχάρη, όχι και τόσο επαρκώς αιτιολογημένη, θα συμβούν τα ακόλουθα: το υπουργείο Τουρισμού, ο EOT, οι Περιφέρειες, οι Δήμοι θα συνάπτουν χωρίς διαγωνισμούς απευθείας συμβάσεις διαφήμισης και προβολής της χώρας συνολικά, των περιφερειών ή σημαντικών μνημείων με τη «MARKETING GREECE», έργο το οποίο διεκπεραίωνε έως τώρα με τη γνωστή επιτυχία ο EOT!!
Θα μας εξηγήσει κανείς, με επιχειρήματα, γιατί απαξιώνεται με αυτόν τον άκρως περίεργο τρόπο ο EOT και μάλιστα προς όφελος μιας ιδιωτικής εταιρείας; Χάρη;».

Το άλλο ανατριχιαστικό στην υπόθεση είναι ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος υποκαθιστά την αντιπολίτευση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, αντιπολίτευση που φαίνεται να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ