Βρέφος πέντε μηνών έπεσε από ταράτσα – Ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένα βρέφος πέντε μηνών το οποίο έπεσε από ταράτσα μονοκατοικίας, στην περιοχή της Μυρτιάς του δήμου Πύργου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το βρέφος βρέθηκε στο κενό, από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, ενώ κοντά στο σημείο βρισκόταν η οικογένειά του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ τα αίτια της πτώσης του ερευνώνται από την Αστυνομία.

Το βρέφος μετά τις πρώτες διαγνώσεις των τατρών δείχνει καλά στην υγεία του, ενώ θα μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στις παρυφές της Μυρτιάς. Πρόκειται για μονοοροφη κατοικία, στην ταράτσα της οποίας υπάρχει λυόμενο.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός συγγενή, η μητέρα πέταξε το παιδί – ενώ επικρατούσε μεγάλη ένταση – από την ταράτσα στην αυλή όπου βρισκόταν ο πατέρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία συγγενικού προσώπου, το μωρό έπεσε από το καρότσι του στην αυλή.

Σε κάθε περίπτωση κλήθηκαν οι Αρχές, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Το μωρό παρελήφθη από ασθενοφόρο μαζί με τη μητέρα, συνοδεία της Αστυνομίας.

πηγή: ilia.news , ilialive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ