Η ανακοίνωση Χρυσοχοΐδη για τον ξυλοδαρμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή. Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή.

Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί. Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν. Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βάλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς “κατά σύμπτωση” περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσικλετιστή. Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσικλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ