Η σκευωρία κατά Παπαγγελοπούλου θυμίζει τις πιο σκοτεινές οι μέρες του καθεστώτος Τσαουσέσκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που συμβαίνει με την υποτιθέμενη δίωξη κατά του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου και την περιβόητη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, επειδή το προγενέστερο δεν “έβγαινε”, ξεπερνά ακόμα και τις σταλινικές διώξεις, όπου τουλάχιστον οι καθεστωτικοί φρόντιζαν να είναι δικονομικά ορθές.

Εδώ έχουμε το πρωτοφανές για την μεταπολίτευση φιάσκο, να διώκεται πρώην υπουργός για δήθεν ηθική αυτουργία σε έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός! Πραγματικά μόνο δικτάτορες τυπου Τσαουσέσκου θα μπορούσαν να συλλάβουν τέτοιο παρανοϊκό σχέδιο.

Είναι λοιπόν απολύτως ακριβής η ανάλυση που έκανε ο έντιμος δημοσιογράφος Γιώργος Λυκουρέντζος στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη και του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real FM. Και είπε το αυτονόητο. Δεν έχει ξαναϋπάρξει στη νεότερη ιστορία απόδοση κατηγορίας για ηθική αυτουργία σε αδίκημα για το οποίο δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός.

Και εδώ φαίνεται όλο το εύρος της σκευωρίας κατά του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, που δεν ενορχηστρώθηκε μόνο από νοσηρά και διεφθαρμένα πολιτικά μυαλά. Είναι βέβαιον ότι από πίσω κρύβονται βρώμικα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν θησαυρίσει επάνω στο αίμα του ελληνικού λαού και θέλουν – χρησιμοποιώντας πολιτικό προσωπικό που ενδεχομένως να κρατούν δέσμιο – να παραδειγματίσουν όποιον πολιτικό τολμήσει στο μέλλον να συγκρουστεί μαζί τους.

Καλό θα είναι πάντως όσοι συμμετέχουν σε αυτό το ανοσιούργημα, να θυμούνται την κατάληξη όλων των καθεστώτων που μετήλθαν παρόμοιων μεθόδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ