Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Θερμαϊκό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός χθες το βράδυ στον Θερμαϊκό Κόλπο, στο ύψος του ξενοδοχείου Μακεδονία Palace, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, πρόκειται για έναν άντρα 69 ετών, τη σορό του οποίου αντίκρισαν περαστικοί να επιπλέει και άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό, η Άμεση Δράση αλλά και το ΕΚΑΒ για να ανασύρουν τη σορό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δεν έφερε τραύματα στο σώμα του.
Αυτή τη στιγμή το πτώμα βρίσκεται σε διαδικασία νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 69χρονου.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για ύπαρξη σορού άνδρα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. ανέσυραν τη σορό.
Πρόκειται για άνδρα ημεδαπό 69 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ