16/05/2021

ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Array

1 images6Σας ενημερώσαμε από νωρίς το μεσημέρι ότι ο Γιάννης Αδαμόπουλος, ο πανάξιος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ήταν εξοργισμένος με την διαστρέβλωση των δηλώσεων του από τους βαρώνους της ενημέρωσης: Εξω φρενών ο πρόεδρος του Δ.Σ Αθηνών Γ. Αδαμόπουλος, για διαστρέβλωση της πραγματικότητας
Δείτε τώρα τις επίσημες δηλώσεις του για τον οχετό αυθαιρεσίας:
Αμφισβητεί ευθέως ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ιωάννης Αδαμόπουλος την αναγκαιότητα προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ.
«Ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί εάν ο ηγούμενος Εφραίμ είχε γνωστή διαμονή, εάν ήταν ύποπτος φυγής και εάν ήταν δυνατόν να τελέσει νέες άδικες πράξεις από εκείνες που φέρεται να διέπραξε. Πάντως, επί πέντε χρόνια βρίσκεται στο μοναστήρι του, πρόσφατα πήγε στη Ρωσία και επέστρεψε και δεν υπάρχουν αναφορές περί εμπλοκής του σε άλλη υπόθεση», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμόπουλος για να… προσθέσει: « θα πρέπει και να προβληματιστεί κάποιος σχετικά με το αν υπήρχαν άλλα μέτρα που θα διασφάλιζαν την παρουσία του σε ενδεχόμενη δίκη του, διότι ακόμη δεν υπάρχει κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου περί αποχρωσών ή μη ενδείξεων ενοχής του. Εξ άλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ηγούμενος Εφραίμ ευρίσκεται υπό την πνευματική εξουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη».
Σε λίγο θα έχουμε την δήλωση ολόκληρη, έχει πολλές αναφορές και για τα ΜΜ”Ε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ