Η μεγαλύτερη δικαίωση για τις τέσσερις δολοφονημένες ψυχές στην Marfin είναι η παραδειγματική τιμωρία των παρακρατικών δολοφόνων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 3376

Καλές οι πλακέτες, προέχει όμως η σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των παρακρατικών δολοφόνων που έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας και ένα αγέννητο παιδί. Οι παρακρατικοί δολοφόνοι που διέφυγαν ανενόχλητοι επί υπουργίας κύριου Χρυσοχοΐδη, ο οποίος τώρα,

πάλι ως υπουργός προαναγγέλλει έρευνα από “μηδενική βάση”. Εκμηδενίζοντας έτσι την δική του παρουσία ως τότε υπουργού, Καθώς δεν μπόρεσε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δολοφόνους, παρά το ότι υπήρχαν ακόμα και φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο αλλά και μαρτυρίες – φωτιά σε video. Όπως δεν μπόρεσε να συλλάβει τους παρακρατικούς μαχαιροβγάλτες – του ίδιου προφίλ – οι οποίοι διέσχιζαν ανενόχλητοι την μισή Αθήνα επί υπουργίας πάλι του κύριου Χρυσοχοΐδη, για να μαχαιρώσουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές στο Σύνταγμα.

Ελπίζουμε ο κύριος Χρυσοχοΐδης να φέρει εις πέρας το καθήκον το οποίο δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τότε, ο προκάτοχος του ο κύριος Χρυσοχοΐδης. Ελπίζουμε επίσης οι δράστες να μην κρύβονται πάλι σε αντίσκηνο στο Αγκίστρι, γιατί τόσα χρόνια θα τους έχει φάει η αλμύρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ