Το Τούρκικο περιοδικό Gercek Hayat προσπαθεί την στοχοποίηση της εναπομείνουσας Ελληνικής μειονότητας της Κωνσταντινούπολης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Τούρκικο περιοδικό Gercek Hayat προσπαθεί να συνδέσει και να παρουσιάσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο όπως και άλλα μέλη της Ελληνικής Μειονότητας ως συνεργάτες του Φετουλάχ Γκουλέν στο πραξικόπημα του 2016 στην Τουρκία.

Παρακάτω link και από σχετικό tweet του περιοδικού:



feto


Πριν από δύο μέρες ήδη υπήρξε εμπρηστική επίθεση σε Αρμενική Εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη όπως μεταδίδει το Δημόσιο Ραδιόφωνο της Αρμενίας.


Το περιοδικό Gercek Hayat βάζει σε κίνδυνο τις ζωές αθώων ανθρώπων.


1 | Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το πραξικόπημα του 2016 οργανώθηκε, σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τον ίδιο τον Ερντογάν ως πρόφαση για να μπορέσει έτσι να πάρει όλες τις εξουσίες αυτός. Κάτι που έγινε και στην συνέχεια ξεκίνησε η ανοιχτή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας από την Τουρκία.


2 | Το πολιτικό κόμμα του Ερντογάν (AKP) οργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια βομβιστικές επιθέσεις κατά διαδηλωτών για να οξύνει το μίσος ανάμεσα σε πληθυσμιακές και κοινωνικές ομάδες. Μια από αυτές το 2015 με συνολικό απολογισμό 109 θύματα και μάλιστα σε φιλο-κουρδική φιλειρηνική διαδήλωση.



3 | Τα περισσότερα μέλη του Κουρδικού πολιτικού κόμματος HDP και εκλεγμένοι βουλευτές της Τούρκικης Βουλής είναι εδώ και χρόνια υπό κράτηση με την αιτιολογία ότι είναι ύποπτοι για διασυνδέσεις με το PKK ή FETO.


4 | Φυσικά όλοι θυμόμαστε το πογκρόμ στην Τουρκία το 1955 κατά των Ελλήνων με αποτέλεσμα των θάνατο εκατοντάδων και τον ξεριζωμό χιλιάδων. Αυτά τα γεγονότα βασίστηκαν σε λανθασμένες πληροφορίες που έδωσε επίτηδες με κακό σκοπό η ίδια η Τουρκική Κυβέρνηση, για υποτιθέμενη επίθεση στο Τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης. Αποδέχτηκε στυμμένο, όμως η Τουρκία έκανε τη δουλειά τους, Έλληνες πέθαναν.


septemvriana


septembriana 1955 1 790x400 1


Δεν υπάρχει αμφιβολία, το δημοσίευμα του περιοδικού Gercek Hayat είναι τρομοκρατικό και είναι πιθανόν να καλύπτεται από την ίδια τη Τουρκική Κυβέρνηση που ήδη έχει πάρει τον έλεγχο όλων των μεγάλων media στη Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ