Ο Γκέιτς ισχυρίζεται…πως είχε προειδοποιήσει τον Τράμπ από τον Δεκ.2016 για τους κινδύνους μιας πανδημίας..!!

Screenshot_2020-05-11 Bill Gates said he warned Trump about the dangers of a pandemic in December 2016 before he took officeΤον Δεκέμβριο του 2016, ο Μπιλ Γκέιτς ισχυρίζεται πως προειδοποίησε
τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ για την απειλή που θα μπορούσαν να εκτεθούν οι ΗΠΑ από πανδημίες, αναφέρει σε χθεσινό άρθρο της η Wall Street Journal .
Κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Trump Tower με τον τότε υποψήφιο πρόεδρο, ο Γκέιτς συζήτησε τους κινδύνους των μολυσματικών ασθενειών και προέτρεψε τον Τραμπ να δώσει προτεραιότητα στις προσπάθειες ετοιμότητας της χώρας – συμβουλές που έδωσε προσωπικά και σε άλλους υποψηφίους προέδρους το 2016, σύμφωνα με το The Wall Street Journal.
Screenshot_2020-05-11 Bill Gates Has RegretsΗ πρόταση του Γκέιτς για περισσότερες επενδύσεις στη δημόσια υγεία δεν ήταν κάτι καινούργιο τότε.
Σε μια συζήτηση στο “TED 2015”, ο Γκέιτς δήλωσε ότι οι ιοί αποτελούν τον «μεγαλύτερο κίνδυνο παγκόσμιας καταστροφής» σε σχέση με άλλες απειλές.
Εάν κάτι σκοτώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους τις επόμενες δεκαετίες, είναι πολύ πιθανό να είναι ένας πολύ μολυσματικός ιός παρά ένας πόλεμος. 
Όχι πύραυλοι, αλλά μικρόβια”, δήλωσε ο Γκέιτς στην ομιλία, προσθέτοντας ότι οι χώρες έχουν ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά για την αποφυγή του πυρηνικού πολέμου, αλλά σχεδόν τίποτα για “συστήματα για την παύση των επιδημιών”.
Παρά την ώθηση του με το κοινό και με δημόσιους αξιωματούχους, ο Γκέιτς είπε στο The Wall Street Journal: “Μακάρι να είχα κάνει περισσότερα για να επιστήσω την προσοχή στον κίνδυνο. Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Γκέιτς, έχουν δεσμεύσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια για χρηματοδότηση σε προσπάθειες ανακούφισης από τον κορονοϊό.
Ο Γκέιτς δεν ήταν μόνος του στους φόβους του για μολυσματικές ασθένειες….
Αξιωματούχοι δημόσιας υγείας, η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ και αξιωματούχοι από την απερχόμενη κυβέρνηση Ομπάμα προσπάθησαν όλοι να επιστήσουν την προσοχή στην απειλή.
Ο Τράμπ έχει αντιμετωπίσει έντονη κριτική για τα βήματα που έκανε πριν από την πανδημία του ιού κορονοϊού, όπως περικοπές οργανισμών και κυβερνητικών προγραμμάτων, που είναι υπεύθυνα για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση επιδημιών…αγνοώντας πολλές προειδοποιήσεις για πιθανή εστία, καθώς και υποτιμώντας δημόσια την απειλή που έθεσε ο COVID-19 ακόμη και ενώ είχε εξαπλωθεί ευρέως στις ΗΠΑ…επηρεάζοντας την έγκαιρη αντίδραση της χώρας.
(Μετάφραση από businessinsider.com )
Υ.Γ
Το ερώτημα που τίθεται εύλογα είναι…
τι “όνειρο” είδε ξαφνικά ο Μπίλ Γκέιτς και ανακάλυψε την απειλή των μολυσματικών ιών.. 
Άραγε..είχε ενδείξεις…φοβόταν κάτι..περίμενε αυτή την απειλή…; 
Ας μην ξεχνάμε ότι τα όσα αναφέρει ο Γκέιτς αποτελούν μέρος μελέτης του ιδρύματος Ροκφέλερ που συντάχθηκε τον Μάιο του 2010, όπως γράφαμε ΕΔΩ , για ιό που θα χτύπαγε το 2012..!!
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ