Μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη για τους φονιάδες της κόρης της: Είναι τέρατα δεν τους αξίζει η λέξη άνθρωπος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
E623A7A7-2E0F-4F9A-B6D8-E43389758206
Είναι τέρατα, δεν τους αξίζει η λέξη άνθρωπος», τόνισε στο Open η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία με φωνή που σπάει ζήτησε την παρέμβαση Μητσοτάκη και Τσίπρα, να αυστηροποιηθούν οι νόμοι και τα ισόβια να είναι κατά κυριολεξία ισόβια σε περιπτώσεις όπως της στυγνής δολοφονίας της κόρης της.

https://youtu.be/hWfLlXS0aM4
Η κ. Τοπαλούδη με φωνή σπαραχτική σε όλη τη διάρκεια της παρέμβασης της, τόνισε ότι ζει με «γκρεμισμένο μου όλο το είναι, είμαι μια ζωντανή νεκρή, ζω σε ένα σπίτι με φωτογραφίες, αναμνήσεις και καντήλια».
Μιλώντας για την κόρη της, είπε ότι «ήταν ένα παιδί που αγαπούμε τη μάθηση και τη γνώση» και πως «την ξεγέλασε ο Αλβανός», τον οποίο χαρακτήρισε ψεύτη και άνανδρο. Πρόσθεσε ότι η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης και πως η ίδια δεν έχει «την αντοχή να αντικρίσω τους δολοφόνους των παιδιών μου, είναι και παραμένουν ανθρωπόμορφα κτήνη».
Σημείωσε ότι κατά την άποψη της, «είναι λαιτ οι νόμοι, προδίδουν και εξοργίζουν και πάνε με την πλευρά των δολοφόνων και όχι των θυμάτων» κι έκανε έκκληση προς την πολιτική ηγεσία να αλλάξει τον ποινικό κώδικα: «ισόβια σημαίνει ισόβια, ειδικά σε τέτοια στυγνά και βάρβαρα εγκλήματα». «Το παιδί μου το βασάνισαν οι σαδιστές και οι μισογύνηδες, είναι και οι 2 φονιάδες, η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική. Αυτοί που μας κυβερνούν δεν έχουν παιδιά;», υπογράμμισε.
«Σε τέτοια βάρβαρα εγκλήματα η ποινή πρέπει να είναι ίδια και για τον ένα και για τον άλλο, είναι φονιάδες. Η τιμωρία πρέπει να είναι αμείλικτη και παραδειγματική. Φτάνει το ίδιο το κράτος να μας προδίδει. Φτάνει! Δεν το αντέχω άλλο», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ