Τυχόν νατοϊκή στήριξη των ισλαμοφασιστών της Λιβύης, συνιστά εχθρική ενέργεια προς την Ελλάδα.

Ελλάδα είναι ένας αξιόπιστος εταίρος της νοτιοατλαντικής συμμαχία εδώ και δεκαετίες. Στον αντίποδα, το μόνο θετικό που έχουμε λάβει από το ΝΑΤΟ μέχρι σήμερα, ήταν η διαγραφή των Γκρίζων ζωνών του Σημίτη, το 2015, μετά την αριστοτεχνική πολιτική Προκόπη Παυλόπουλου και Πάνου Καμμένου, που έθεσαν την συμμαχία ως προέκταση της Frontex, με αποτέλεσμα να υποχρεώσουν το ΝΑΤΟ να δεχθεί τα ευρωπαϊκά σύνορα όπως ακριβώς τα ορίζει η Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, το χάος. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η νατοϊκές ενέργειες ζημίωσαν την χώρα μας. Από την Σερβία, Αφγανιστάν, το Ιράκ και ειδικά τώρα τελευταία με την Λιβύη και την Συρία, ενίσχυσαν ακραιφνώς την Τουρκία, δυνάμωσαν τους εγκληματίες ισλαμιστές και δημιούργησαν μία άνευ προηγουμένου κρίση στην Ελλάδα με το προσφυγικό.

Τις τελευταίες ώρες όμως, ένα εξαιρετικά ύποπτο και ανησυχητικό παρασκήνιο εκτυλίσσεται στους κόλπους της συμμαχίας, μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας ότι προτίθεται να αναλάβει στρατιωτική δράση κατά των δυνάμεων του εθνικού Λιβυκού στρατού. Η εξαιρετικά περίεργη δήλωση του Στόλτενμπεργκ, ότι στηρίζει την ισλαμιστική κυβέρνηση της Τρίπολης – που είναι φυσικά μαριονέτα του Ερντογάν – σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα.

Αυτή η δήλωση έρχεται τη στιγμή που η Ελλάδα έχει εκφράσει ανοιχτά την στήριξη της στον εθνικό στρατό της Λιβύης, του στρατάρχη Χαφτάρ. Και η Ελλάδα είναι χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ.

Πως μπορεί λοιπόν ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας να κάνει τέτοια δήλωση, ενώ η Ελλάδα έχει πάρει σαφή θέση; Πως μπορεί ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ να εκδηλώνει την στήριξη του σε μία κυβέρνηση – μαριονέτα, που υποστηρίζεται από σφαγείς του ισλαμικού κράτους.

Σε περίπτωση λοιπόν που η συμμαχία ετοιμάζεται με δόλιο τρόπο να στηρίξει τυχόν τουρκική επέμβαση στην Λιβύη, δυστυχώς με την ύπουλη στήριξη της Ιταλίας, στην ουσία θα προβεί σε μία εχθρική προς την Ελλάδα ενέργεια. Μία καταστροφική ενέργεια με ολέθριες συνέπειες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Αλλά ειδικά η Ελλάδα θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, θα δικαιωθούν όσοι λένε για εθνική μειοδοσία με την ύποπτη συμφωνία που έχει γίνει για υποδοχή παράνομων μεταναστών στην Κρήτη μέσω Λιβύης, σενάριο που βολεύει αφάνταστα την Ιταλία αλλά και την Τουρκία.

Η Ελλάδα λοιπόν οφείλει άμεσα να ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε τέτοια μεθόδευση. Εάν δεν το κάνει, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία εθνική καταστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ