Θερμό επεισόδιο με Μαξίμου και Υπουργείο Τουρισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα θερμό αλλά συγχρόνως ξεκαρδιστικό επεισόδιο διαδραματίζεται μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου τουρισμού με πρωταγωνιστές εγκεφάλους από τον στενό κύκλο τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Και δυστυχώς το επεισόδιο δεν οφείλεται στην ανικανότητα του υπουργού τουρισμού, αλλά σε δολοπλοκίες που παραπέμπουν σε αυλή φεουδαρχών.

Σύμβουλος λοιπόν που εστάλη με εντολή του μεγάρου Μαξίμου στο υπουργείο, φυσικά ο Θεοχάρης όπως και πολλοί άλλοι υπουργοί είναι αδύνατον να αρνηθούν συμβούλους όταν αυτή έρχονται με εντολή του πρωθυπουργικού γραφείου, φέρεται να δίνει καθημερινά ραπόρτο στο μέγαρο για τα πεπραγμένα του υπουργού.

Αυτό το ραπόρτο μάλιστα, μόνο θετικό δεν είναι. Αντίθετα, ο στενός συνεργάτης του υπουργού, τον δίνει στεγνά στο πρωθυπουργικό γραφείο, παρουσιάζοντας μία οικτρή κατάσταση στο υπουργείο, όχι όμως για την όντως άθλια αντιμετώπιση της κρίσης στον τουριστικό κλάδο, αλλά για επιλογές προσώπων του Χάρη Θεοχάρη! Κυριολεκτικά μαχαιρώματα αυλής δηλαδή.

Έλα όμως που και ο Θεοχάρης δεν είναι κανένας χθεσινός, και ξέρει από τέτοια, αλλά φαίνεται ότι έχει και άστρο. Έτσι, άτομο μέσα από το μέγαρο Μαξίμου που έμαθε για τα τηλεφωνήματα, ενημέρωσε αμέσως τον υπουργό Θεοχάρη, δίνοντας του μάλιστα και το όνομα του στενού συνεργάτη που τον θάβει! Ο Θεοχάρης όμως ως μέγας τακτικιστής, δεν έχει απαιτήσει ακόμα την απομάκρυνση του. Προφανώς θέλει πρώτα να τον αποκαθηλώσει, αφού αντί ο σύμβουλος να δουλεύει, κάθεται και πλέκει ίντριγκες. Ο σύμβουλος όμως έχει γερό δόντι με πολύ στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα κατάφερε να αποδομήσει άλλον πολύ στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού. Προμηνύεται γερή σύγκρουση δηλαδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ