Τι θα πάθαιναν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι κινέζοι πολιτικοί εάν το σκάνδαλο Novartis είχε γίνει στην Κίνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί η Κίνα έχει ανάπτυξη, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει να καταγράψει κάποιες πρωτοφανής πρωτιές.

Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, έχει καταρρεύσει προανακριτική επειδή αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε καμιά σκευωρία κατά καθαρμάτων της Novartis με τις εγκληματικές πρακτικές Και αντί να λήξουν οι εργασίες της, με μία απίστευτη μεθόδευση επιχειρείται η διεύρυνση του κατηγορητηρίου που θα ελεγχθεί από την ίδια επιτροπή!

Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση γίνεται προανακριτική όχι για να κυνηγήσει κλέφτη, αλλά για να κυνηγήσει αυτόν που κυνήγησε τους κλέφτες!

Η σκοπιμότητα είναι σαφής. Για να αποτρέψει τον επόμενο Παπαγγελόπουλο από το να προβεί σε διερεύνηση σκανδάλων πολυεθνικών και τυχόν πολιτικών που λειτουργούν ως υπάλληλοι της.

8ef96bf5 743d 444e a3c4 b1cd9c2983bf42a268a4 36ff 4fa2 86f3 7fcf2c8e5a67

Και εδώ αποκαλύπτεται ο λόγος του ότι η Κίνα έχει ανάπτυξη ενώ η Ελλάδα είναι υποανάπτυκτη πάλι, από τον Οκτώβρη του 2019, βάσει των επισήμων στοιχείων. Εάν λοιπόν στην Κίνα είχε συμβεί ένα σκάνδαλο Novartis, οι πολιτικοί υπεύθυνοι, προσέξτε μιλάμε για τους πολιτικούς που ήταν σε θέσεις κλειδιά την ώρα που γινόταν το σκάνδαλο, δηλαδή την ώρα που χανόταν δημόσιο χρήμα, θα πάθαιναν ένα από τα δύο:

Εάν δεν είχαν πάρει μίζες αλλά βοήθησαν άθελά τους την πολυεθνική να θησαυρίσει εις βάρος του Δημοσίου, τότε θα πήγαιναν απευθείας ισόβια στη φυλακή.

Εάν είχαν βοηθήσει την πολυεθνική με πολιτικές αποφάσεις, επειδή πήραν μίζα, τότε θα οδηγούνταν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Ισόβια, η εκτέλεση δηλαδή. Γι’ αυτό στην Κίνα δεν τολμά να κλέψει κανένας αξιωματούχος. Εδώ, ακόμα κι εμείς να μην έχουν πάρει, δεν φτάνει που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Δημόσιο, κραυγάζουν και για σκευωρίες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ