ΒΑΤΕΡΛΩ στην εστίαση από τoν Άδωνι Γεωργίαδη: "Ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστές επιχειρήσεις… τι να κάνουμε τώρα;" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΔΩΝΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-ΚΑΛ
Άδωνις Γεωργιάδης εστίαση: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστές κάποιες επιχειρήσεις εφόσον δεν έχουν την δυνατότητα επέκτασης των τραπεζοκαθισμάτων άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, σχολιάζοντας τα μέτρα στην εστίαση και την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε «μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν. Να εξακολουθήσουν δηλαδή να έχουν το -40% και τους εργαζόμενούς τους σε αναστολή, προκειμένου να πάρουν τα 800 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.
https://www.dailymotion.com/video/x7u07oz

Παραδέχθηκε εξάλλου ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση δεν είναι εφαρμόσιμα. «Για αυτά τα καταστήματα θα υπάρξει πρόβλεψη» σημείωσε. «Για να είμαι όμως δίκαιος πρέπει να πω ότι μάθαμε από την ΑΑΔΕ ότι πολλά από αυτά παραδοσιακά το καλοκαίρι κλείνουν» πρόσθεσε. Σχολίασε δε ότι τα μέτρα κρίθηκαν… στη μεζούρα! «Είναι πιο ελαστικά από τις αρχικές προτάσεις των ειδικών» δήλωσε τόσο για την εστίαση, όσο και για τα αυστηρά μέτρα στις παραλίες χωρίς μουσική και αλκοόλ. «Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες. Εμείς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις απόψεις των ειδικών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
https://www.dailymotion.com/video/x7u07oz
Για τα γυμναστήρια είπε ότι δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμά τους, ωστόσο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτά κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πελατών, προσδιορίζεται να ανοίξουν προς το τέλος Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ