Διχάζει την κυβέρνηση η άρση των απαγορεύσεων στον χώρο της εστίασης από την 25η Μαΐου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρόλο που και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι η εστίαση δεν μπορεί να ανοίξει πριν την πρώτη Ιουνίου η κυβέρνηση μετά από πιέσεις υπέκυψε στην γραμμή  του αρμόδιου υπουργείου που ήταν υπέρ του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης πριν την πρώτη Ιούνη.
ΒΑΤΕΡΛΩ στην εστίαση από τoν Άδωνι Γεωργίαδη: «Ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστές επιχειρήσεις… τι να κάνουμε τώρα;» [ΒΙΝΤΕΟ]
 

Οι επαγγελματίες της εστίασης παρακολουθούν με αγωνία τις εξελιξεις καθώς έχουν γίνει μπαλάκι αναμεσα στις φατρίες της κυβέρνησης που η κάθε μια έχει διαφορετική πολιτική και σχεδιασμό.
Ο πρωθυπουργός φοβάται το πολιτικό κόστος ενός φιάσκου στο άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης καθώς το κόστος λειτουργίας  τους με τα νέα μέτρα ασφαλείας θα είναι αρκετά υψηλό ενώ τα έσοδα τους δεν αναμένονται και τόσο υψηλά με τις περιορισμένες θέσεις που θα έχουν.
Απο την άλλη υπάρχουν και εκείνοι στην κυβέρνηση που βιαζονται να γεμίσουν τα πεζοδρόμια με τραπεζάκια ώστε οι καταστηματάρχες να είναι εξαρτώμενοι από τους κομματικούς δημάρχους που θα δίνουν τις άδειες για τα τραπεζάκια στους δρόμους.
Μαλιστα η νέα πραγματικότητα για περισσότερο εξωτερικό χώρο θα οδηγήσει και σε νέες πεζοδρομήσεις δρόμων, νέα έργα και νέες αναθέσεις από τους δήμους και νέες δουλειές για κολλητούς και ημέτερους.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ