Κωνσταντίνα Κούνεβα και Παύλος Σαράκης, τα θύματα – Ο Αλβανός «Γιάννης» σε καθ’υπόδειξη επιθέσεις με καυστικό υγρό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλειστοι ποινικοί υπέδειξαν το φυσικό αυτουργό της επίθεσης με βιτριόλι καθ’υπόδειξη με τον ηθικό αυτουργό να καταλήγει νεκρός ως θύμα δολοφονίας

Εβδομάδα Χριστουγέννων 2008. Νύχτα 23ης Δεκεμβρίου 2008 επέστρεφε από τη δουλειά της, στην υπηρεσία καθαριότητας σταθμού του ΗΣΑΠ, η 40άχρονη από τη Βουλγαρία Κωνσταντίνα Κούνεβα .
Ένας ή δύο άνδρες, την περίμεναν στην είσοδο του σπιτιού της στα Άνω Πετράλωνα, και την περιέλουσαν με βιτριόλι. Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με βαριά εγκαύματα. Παραμορφώνεται και χάνει μέρος της όρασής της.
Από την Ασφάλεια Αττικής, το Δεκέμβριο του 2016 συλλαμβάνεται στη Δραπετσώνα, ο 35άχρονος «Γιαννη» ο Αλβανός με τις .. 20 ταυτότητες καθώς σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, για την επίθεση με κοκτέιλ χημικών καθαρισμού πλοίων , σς βάρος του ποινικολόγου, ο οποίος και τον αναγνώρισε, πρόκειται για τον Demiri ή Papa ή Grabova ή Papai ή Εkimi ή Prapaj Lalaj ή Noti ή Arben ή Orkes η Orges ή Jorgo ή Jani ή Erion ή Mario είναι γεννηθείς στις 7.6.1981 στην Αλβανία και κατοικός Γαλατσίου .

Η συνέχεια εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ