Ιούλιο ο φράχτης στον Έβρο, Ιούλιο οι Τούρκοι νοτίως της Κρήτης… Ελληνοτουρκικός καύσωνας…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι “καυτός” μήνας για τα ελληνοτουρκικά…

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς μετέφερε στην εκπομπή ‘Ώρα Ελλάδος 07:00’ στο OPEN TV, την κατάσταση που επικρατεί στον ακριτικό Έβρο και μίλησε για την επιλογή να ενισχυθεί περαιτέρω η φύλαξη των συνόρων με τα 400 στελέχη της ελληνικής αστυνομίας.
“Οι ορέξεις δεν έχουν σταματήσει και γι’ αυτό το λόγο και η ενίσχυση με αστυνομικούς… Τα τυφλά περάσματα έχουν σφραγιστεί… Είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι για τυχόν προσπάθεια αιφνιδιασμού από την Τουρκία”.
Όσο για την κατασκευή του φράχτη, ο οποίος τόσο έχει τσούξει τους Τούρκους, ο κ.Πέτροβιτς ανέφερε ότι οι μελέτες προχωρούν και θα συνεχιστούν κανονικά και αναμένεται μέσα στον Ιούλιο να ξεκινήσει η επέκταση του τμήματος από τις Καστανιές ως τις εκβολές του Δέλτα του Έβρου.
“Μέσα στον Ιούλιο ξεκινά η επέκταση του φράχτη, από τις Καστανιές μέχρι τις εκβολές του Δέλτα του Έβρου… Θα υπάρχουν και πυλώνες με μέσα κατόπτευσης για νυχθημερόν παρακολούθηση της οριογραμμής”.
Ο Ιούλιος λοιπόν φαίνεται να είναι ένας μήνας ιδιαίτερα κρίσιμος για τα ελληνοτουρκικά, καθώς τότε αναμένουμε και την τουρκική παρουσία νοτίως της Κρήτης με πλοίο-γεωτρύπανο (συνοδευόμενο προφανώς και από πολεμικά πλοία), στο πλαίσιο της παράνομης συμφωνίας Ερντογάν-Σάρατζ.
Η ελληνική αντίδραση και απάντηση θα είναι αυτή που θα κρίνει και τις εξελίξεις.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_CBcEqCiEAg&w=711&h=400]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ