Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ο τραγικός κύριος Παπούλιας (με όλο τον σεβασμό στον θεσμό) ήταν απασχολημένος όταν οι νταβατζήδες γονάτιζαν το Καραμανλή…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cea0cf81cf8ecf84cebfce98ceadcebcceb1…με σαφέστατο σχέδιο να ασελγήσουν στην Ελλάδα.
Βγήκε λοιπόν ο κύριος Παπούλιας σπάζοντας την σιωπή του, προκειμένου να υπερασπιστεί τον …Παπαδήμο! Από ποιούς; Από κάποιους -λέει- των ΜΜ”Ε”, που του ασκούν κριτική!
Όσο και αν ψάξαμε λοιπόν, πέραν της “Δημοκρατίας”, η μόνη κριτική – έκπληξη που διαβάσαμε ήταν στο “Πρώτο Θέμα” που ως συνήθως ανακοινώνει τους σχεδιασμούς όσων απεργάζονται τα σχέδια υποταγής – εκποίησης του δημοσίου πλούτου. Όπως και το Βήμα, που ενημέρωνε τον Καραμανλή ότι η Ελλάδα καίγεται διότι προσέγγισε τον Πούτιν. Διότι πλέον μόνο αδαείς δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο του Παπαδήμου στην Ελλάδα. Να ολοκληρώσει δηλαδή τον σχεδιασμό, υπέρ οποιουδήποτε άλλου πλην των Ελλήνων.
Αυτό ακριβώς γράφει “συνταταγμένα” το Πρώτο Θέμα. Ότι θα πτωχεύσουμε, χωρίς καν να δούμε τα οφέλη μίας πτώχευσης. Το αποκαλύψαμε άλλωστε εδώ: ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί οι διεθνείς οίκοι δεν ασχολούνται με την Ελλάδα; Η μεγάλη απάτη…
Δηλαδή, αυτοί που έφεραν, στήριξαν και στηρίζουν τον Παπαδήμο και την κυβέρνηση – οπερέτα με τους 50 υπουργούς και τους χιλιάδες χρυσοπληρωμένους συμβούλους, κατά τον κύριο Παπούλια, άρχισαν να τον πολεμούν.
Και βγαίνει αυτός ο τραγικός άνθρωπος, που ανάθεμα εάν καταλαβαίνει τι κάνει, ένας άνθρωπος που παρά την εμπιστοσύνη (last year) των Ελλήνων στάθηκε δεκανίκι στις άνομες και καταστροφικές επιλογές Παπανδρέου, να παραστήσει την ασπίδα προστασίας του διορισμένου Πρωθυπουργού.
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που εδώ και δύο χρόνια υπογράφει τα εκτρωματικά παρασκευάσματα τις πράσινης διακυβέρνησης χωρίς να βγάλει άχνα, αυτός ο άνθρωπος που ανέχεται την …μονογραφική (δια χειρός Παπακωνσταντίνου) εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, βγαίνει να εγκαλέσει τώρα τους ίδιους που ασέλγησαν πάνω σε θεσμούς, σε πρόσωπα, στην πατρίδα, στην εξαθλίωση κάθε τιμίου Έλληνα.
Αυτός που σιώπησε σε εγκλήματα όπως αυτά, δεν δικαιούται πλέον να ομιλεί. Δυστυχώς έχει και ελάχιστο χρόνο για να σώσει την υστεροφημία του:
Το Βήμα εξηγεί στην λεζάντα, γιατί καίγεται η Αθήνα. Τρεις ημέρες μετά την υπογραφή του αγωγού.
ceb2ceb7cebcceb1 cf80cf81cebfceb5ceb9ceb4cebfcf80cebfceafceb7cf83ceb7 cf86cf89cf84ceb9ceadcf82 cebaceb1cf81ceb1cebcceb1cebdcebbceaeΌσο για αυτό το πρωτοσέλιδο του πρώτου θέματος, τι σχόλια να κάνει κάποιος. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ! Εδώ είναι και το τεράστιο λάθος του Κώστα Καραμανλή. Που πήγε να αντιμετωπίσει θεσμικά αυτά τα κτήνη. Και εκεί ο πρόεδρος Παπούλιας σιωπούσε…
cf80cf81cf89cf84cebf ceb8ceb5cebcceb1 cf86cf89cf84ceb9ceb1 ceb4ceb7cebccebfcf83cebacf8ccf80ceb7cf83ceb7Όσο για τις αιτίες; Μετά και την ομολογία Γιλμάζ, μπορούμε ξεκάθαρα να μιλήσουμε για τον Ασύμμετρο Μαλάκα. Γιατί δεν πρόκειται μεμονωμένα για ασύμμέτρη προδοσία ή λαμογιά. Υπάρχει και το έντονο στοιχείο της ασύμμετρης μαλάκυνσης εγκεφάλου από την φρενήρη κατανάλωση ουσιών.
cf84ceb1 cebdceb5ceb1 ceb1cf83cf85cebccebcceb5cf84cf81cebfcf83 cebcceb1cebbceb1cebaceb1cf83Ούτε τότε φιλοτιμήθηκε ο κύριος Παπούλιας να αρθρώσει δύο κουβέντες για αυτο το φρικιαστικό πανηγύρι πάνω στα αποκαΐδια της Πατρίδας.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Το Βήμα, 29/6/2007 προειδοποιεί για την “Εκδικητική μανία των μεγάλων δυνάμεων”., επειδή ο Πούτιν και ο Καραμανλής “βιάστηκαν”. Τότε όλοι το πέρασαν στα ψιλά. Μετά από δύο μήνες, η Ελλάδα είχε γεμίσει νεκρούς, διότι η τότε κυβέρνηση προφανώς δεν άκουσε τη “νουθεσία” του ΔΟΛ.
Μετά από δύο μήνες λοιπόν, πάνω στα αποκαΐδια, η “Πανδώρα”, πάλι στην ίδια εφημερίδα, λοιδωρεί όσους μιλούσαν για “ασύμμετρη απειλή”. Από τον Μίκη, μέχρι τον Πασαλάρη, δεν συμπεριλαμβάνει όμως την δική τους “προειδοποίηση” πέρι ασύμετρων αντιδράσεων των μεγάλων δυνάμεων. Και καταλήγει λέγοντας: “Όταν τις ξένες δυνάμεις και τις ασύμμετρες απειλές τις υποδεικνύουν προσωπικότητες οπως ο Μίκης Θεοδωράκης”, “εμένα να με συγχωρέσετε αλλά θα πάω με τις ξένες δυνάμεις! (Πρωτίστως είναι ζήτημα αισθητικής…)”

19Ούτε τότε μίλησε ο κύριος Πρόεδρος. Ούτε βέβαια όταν η εκλογή του έγινε μοχλός εκβιασμού από τον Γιώργο Παπανδρέου μέσα από το πρωτοσέλιδο (πάλι) του Πρώτου Θέματος, για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις.

Σήμερα λοιπόν, οι ίδιοι μας περιγράφουν ως “επιτυχία” την επιστροφή της χώρας μετά από δέκα χρόνια θυσιών και αίματος, στην κατάσταση που την παρέδωσε ο Καραμανλής (!!) Ναι, αυτό θα είναι η επιτυχία!

Και ο κύριος Παπούλιας, δεν βγαίνει έστω να ρωτήσει το αυτονόητο: ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΗΡΘΑΤΕ;

Καληνύχτα σας τραγικέ κύριε Πρόεδρε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ