ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Οι νέες μειωμένες τιμές στα εισιτήρια στο ΜΕΤΡΟ και τα λεωφορεία. Στο 1.20 το εισιτήριο Πόσο θα κοστίζει η κάρτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Οι νέες μειωμένες τιμές λόγω της προσωρινής μείωσης του ΦΠΑ θα ισχύουν από την 1η Ιουνίου ενώ την ίδια μερα ενεργοποιείται παράλληλα και η διαδικασία αποζημίωσης με τη μορφή χρονικής επέκτασης σε όλους τους κατόχους προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card, οι οποίοι προπλήρωσαν, αλλά δεν εξάντλησαν την αξία των ενεργοποιημένων καρτών τους, λόγω των περιορισμών που τέθηκαν στις μετακινήσεις από τις 11 Μαρτίου έως τις 4 Μαΐου 2020.
Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card που είχαν υπόλοιπο μικρότερο των 30 ημερών θα λάβουν πίστωση αξίας ενός μήνα, οι δε κάτοχοι καρτών που είχαν υπόλοιπο μεγαλύτερο των 30 ημερών θα λάβουν πίστωση αντίστοιχη με το χρόνο που διήρκησαν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων.
Οι αποζημιώσεις θα πιστωθούν στα αυτόματα μηχανήματα πώλησης του δικτύου του ΟΑΣΑ και θα είναι διαθέσιμες προς χρήση από τους δικαιούχους, όποτε το επιθυμήσουν εντός χρονικού διαστήματος 24 μηνών.
 
B7364271-EF72-46B2-B75B-98F18801E7D4 ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *