Θηριωδία στο Πακιστάν: Σκότωσαν στο ξύλο οκτάχρονο κορίτσι που είχαν για υπηρέτρια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια απροσεξία οκτάχρονης, που είχε ως αποτέλεσμα να το σκάσουν οι παπαγάλοι της οικογένειας για την οποία εργαζόταν παράνομα ως υπηρέτρια, προκάλεσε το μένος των αφεντικών της που την ξυλοκόπησαν άγρια και πιθανώς την κακοποίησαν σεξουαλικά, προκαλώντας τον θάνατό της.

Όπως διαβάζουμε την εφημερίδα «espresso», η Ζόχρα είχε προσληφθεί από οικογένεια που εμπορεύεται κατοικίδια ζώα στο Ραβαλπίντι, παρότι ο νόμος στο Πακιστάν απαγορεύει την παιδική εργασία. Μεταξύ άλλων, πρόσεχε το μωρό της οικογένειας και με τα χρήματα που λάμβανε πλήρωνε το σχολείο της.
Την Κυριακή η 8χρονη άνοιξε το κλουβί των παπαγάλων για να τους ταΐσει, όμως τα πουλιά το έσκασαν. Λίγες ώρες αργότερα, οι εργοδότες της παράτησαν το βαριά τραυματισμένο κορίτσι σε τοπικό νοσοκομείο, όπου τη Δευτέρα εξέπνευσε.
Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, σαν τιμωρία, προφανώς, για την απροσεξία της. Έφερε βαριά τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια, στην κοιλιά και στα πόδια. Μάλιστα, εντοπίστηκαν τραύματα στο εσωτερικό των μηρών της, που υποδεικνύουν ότι πιθανώς δέχτηκε και σεξουαλική επίθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ