Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Array

Παντρεμένος βουλευτής ερωτεύτηκε συνάδελφό του (γυναίκα όμως) από αντίπαλο κόμμα! Ναι, υπάρχουν ακόμα straight στο κοινοβούλιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρεμένος βουλευτής ερωτεύτηκε συνάδελφός του από αντίπαλο κόμμα
Δεύτερο κρούσμα μετά τον πασίγνωστο υπουργό με τις μεγάλες προσδοκίες… (σε λίγο αυτό, δικό μας)
Μαύρη πρωτοχρονιά  πέρασε γνωστός βουλευτής της Αθήνας  όταν βρέθηκε με την ερωμένη του σε απόμερο εστιατόριο για να γευματίσουν  το μεσημέρι της Παραμονής του Νέου έτους  και είδε μπροστά του την σύζυγό του .

Μπροστά στα ξαφνιασμένα βλέμματα  εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους αφού η απατημένη σύζυγος  δεν ντράπηκε να τσαλακώσει την εικόνα τη δική της αλλά ούτε και του άνδρα της .  Η ερωμένη –βουλευτής που την ώρα εκείνη τα έχασε προσπάθησε να καθησυχάσει την σύζυγο λέγοντάς της ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
Όμως εκείνη είχε πάει προετοιμασμένη εκεί  βγάζοντας από την τσάντα της  φωτογραφίες από προηγούμενα ραντεβού τους  που τους έδειχναν μαζί σε πολλές και διαφορετικές στιγμές και τις πέταξε πάνω στο τραπέζι .
Δημιουργήθηκε τέτοιος σαματάς που ο ιδιοκτήτης του  εστιατόριου αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από την ασφάλεια του μαγαζιού και να απομακρύνουν την σύζυγο.
Το παράνομο  ζευγάρι  που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες ζει έναν μεγάλο έρωτα όπως η ίδια η βουλευτής  έχει εκμυστηρευτεί στο φιλικό της περιβάλλον περήφανη για την σχέση της .
Η ίδια βέβαια εξαιτίας αυτού του παράνομου δεσμού της αναγκάστηκε να χωρίσει από την μακροχρόνια σχέση της  διότι δεν ένιωθε πια τίποτα για τον πρώην αγαπημένο της .
Ο βουλευτής όμως που είναι παντρεμένος δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και να χωρίσει την σύζυγό του με αποτέλεσμα να έχει να αντιμετωπίσει γκρίνια από την ερωτευμένη βουλευτή σε καθημερινή βάση .
Τώρα όμως σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές έχει να αντιμετωπίσει και την αγωγή διαζυγίου της συζύγου του με αποτέλεσμα ο ίδιος να έχει πανικοβληθεί.
briefingnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ