Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση με το δημόσιο χρήμα που μοιράστηκε σε δήθεν μέσα μαζικής ενημέρωσης με πρόσχημα τον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο με βαθύτατα ανήθικο πρόσημο,
αφού η τραγωδία της πανδημίας χρησιμοποιήθηκε για να αδειάσουν τα δημόσια ταμεία προς όφελος κάποιον τους οποίους τώρα καλείται να αποκαλύψει η ελληνική δικαιοσύνη.
Αλλά υπάρχουν και οι εξόφθαλμα παράνομες πράξεις. Όπως η διαρροή κρατικής διαφήμισης σε ιστοσελίδες που δεν βρίσκονται στο μητρώο, άρα απαγορεύεται διά νόμου να πάρουν έστω και 1 € κρατικό χρήμα (φωτό).
Όπως επίσης, σε ιστοσελίδες εικονικές που κυριολεκτικά δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αδικήματα που δεν παραγράφονται από τυχόν διπλές εκλογές.
Ήδη μέσα μαζικής ενημέρωσης που ενώ πληρούνταν όλες τις προϋποθέσεις έμειναν πραξικοπηματικά εκτός διαφημίσεις, κινούνται νομικά και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.